Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.349
- Поени од реакции
- 18.821
Абе не мене што ми е, тебе што ти е, од вчера ли се на форумов? Па секогаш негативните работи се потенцираат после пораз или лошо издание, што не значи дека истите не постојат и во случај на победа. После сабота нити Зидан ќе е врвен тренер, ниту пак дно. Има простор да се докажува во иднина. Бенитез ја заеба екипата и тоа е факт, без разлика во сабота што ќе се случи. Атлетико и Симеоне лузери не може да станат, оти едноставно не се.Види го, што ти е бе? Кој рече дека немаат лоша трансфер политика? Ти викам за мудрувањата овде после одиграна утакмица.
Еве глеј сеа у сабота после Атлетико-Реал, ако изгуби Реал Зидан ќе е дно тренер, Бенитез ја сјебал екипата, дрн дрн јариња, а ако изгуби Атлетико ќе биде Чоло лузер, кај може копачи да играат итн итн. Поентата ми е дека ова е финале и дека се е можно, Ливерпул може да има и најдобра трансфер па да изгуби.
Е сега квази познавачи на фудбалот секогаш ќе ги зборуваат работите што ти ги наведе во постот. Ни ме изненадува, ниту ме растресува. Масата народ секогаш ќе го зборува она што во моментот одговара. Исто како коментаторите наши. Еднаш германски менталитет, после италјанска тактика, па бразилски талент и се до бескрај. Кога што им одговара тоа тогаш ќе го кажуваат.