UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ај Стариџ ќе плаче у Бентлито ама Пеџа кај ќе плаче? (без мајки и остала родбина :P)

Рака на срце криво ми е за Ливерпул...

Ептен тапа Ливерпул, 100 екстра минути да се играше немаше гол да дадат, распад система.

Како што имам пишано многу пати на форумов, ја толку неинтелигентни створења од играчи собрани во еден тим на куп од Ливепрул немам видено. Посебно овој Морено, абе мора секогаш кога ќе гледам утакмица на Ливерпул дали директно или индиректно ради него гол да примат.
А и не само играчите, Клоп мајсторски ја заеба утакмицава. У второ полувреме скроз прочитан на полувреме и сигурен сум колку на полувреме им има зборено да го контролираат мечот, да ја држат топката и дисциплинирана одбрана, со еден брз гол сите кули им се срушија изгледаа како ФК Дељадровци на терен.

А на Севиља никад нема да им честитам титула. Доаѓаат од циганска лига, цигански тим и цигански менталитет, нека си седат во ЛЕ. Се утепаа глумејќи и симулации племето нивно циганско.

Штета, голема штета...

Штета за Ливерпул, наместо чекор напред они направија два чекори назад. Многу подобро ќе беше Ливерпул во ЛШ да иде поради тоа што недостига во тоа натпреваривање, вака сега Севиља кој никој не се замара за нив ќе ги гледаме како испаѓаат од групи.

uploadfromtaptalk1463604288919.jpg

Новиот спонзор.Па подобро кубик дрва да оставеа на терен,подобро ќе одиграа.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Бака и Видал ги продадоа и пак се први во ЛЕ , а имаа ужасен старт на сезона .(y)

Од љубомора збориме ние за играчи како Морено, Џан и Кутињо, грабежи од играчи, земени за ситни пари а се играчишта...

за против Акрингтон, Вукомб и Јоркшир хехехе.

Рики после ќе ме тагнува за Кутињо, еве ви доказ вечерва дека Кутињо е светлосни години далеку од некаков си лидер и најјак играч за екипа која се стреми да осваја големи трофеи.
Ама ај ја од љубомора зборам, јакиот играч ни го украле вов.

У тимов на Ливепрул нема ниту еден играч кој е класа или кој би играл прв тим во Реал Мадрид, Барселона, Баерн, Челзи, Сити, Јунајтед, Атлетико, Јувентус. Ниту еден.

Како не бе! Тука е Даниел „знам само да шутирам од далеку иако има подобро поставени од мене“ Стариџ!

Није ти ово Виљареал бајо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom