UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
А тројцата што се стрчаа кон фудбалерот на Бордо ? Не е само Мињоле крив .

Го виде ли бе брат? :D
Како успеа онаа глупост да ја направи само не знам.Леле џукела.Голман земате обавезно во зимскиот рок.

Бентеке има намера ѕвер да постане.Еден од главните играчи на Клопо ќе биде.:bravobe:

Како успеа онаа глупост да ја направи само не знам.Леле џукела.Голман земате обавезно во зимскиот рок.

Бентеке има намера ѕвер да постане.Еден од главните играчи на Клопо ќе биде.:bravobe:
Да не ти кажува, нека има фактор изненадување, прочачкај на нет да видиш каква фаца му е замена на Мињоле. Каков голман треба да „го бутка“, за да биде подобар :D

Да не ти кажува, нека има фактор изненадување, прочачкај на нет да видиш каква фаца му е замена на Мињоле. Каков голман треба да „го бутка“, за да биде подобар :D
Адам Жути Богдан.:icon_mrgr:Ај што е Мињоле дрвце,ама и овој резервниов голман уште толку го демотивира со неговата неспособност.:ROFLMAO:

Еј колку добро игра Морено,машина постанал.Клајн добар исто така.Милнер главни "извоџач" на пенали:kezec:Игравте курот со него ама возвраќа.:backa:

Дали тоа Малгру од Селтик своеволно замина во соблекувална, не беше ни повреден ни заменет? Мене ми личи дека се изнервира и си отиде.

и денес ќе бев добитен бе маме им ебам на Дортмунд двојна шанса ги имав...

и денес ќе бев добитен бе маме им ебам на Дортмунд двојна шанса ги имав...
За малце у 10та минута денес ќе беше али тоа ти е. Вторникот 30та, вчера 20та денес 10та...

Како бе Аз Алкмар изгубија од Партизан од Металц што губи и едвај тепа по некоја у српско првенство.
Српско>холандско

Клоп кон новинар : Чекаш да поставиш прашање како што Мињоле чека да изведе a kick :D

Како бе Аз Алкмар изгубија од Партизан од Металц што губи и едвај тепа по некоја у српско првенство.
Српско>холандско
Веројатно не даваат се од себе до домашното првенство поради финансиската ситуација во Партизан, а во Европа играат добро за да се продадат, пошо ги следат скаути.

Молде можеа у Стамбол 3 гола на Фенер да им шибна, а дома дувнаја и цеФка... Абе нафтата а им пресуши, за леб да немаа... :uzi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom