Како успеа онаа глупост да ја направи само не знам.Леле џукела.Голман земате обавезно во зимскиот рок.Го виде ли бе брат?![]()
Да не ти кажува, нека има фактор изненадување, прочачкај на нет да видиш каква фаца му е замена на Мињоле. Каков голман треба да „го бутка“, за да биде подобарКако успеа онаа глупост да ја направи само не знам.Леле џукела.Голман земате обавезно во зимскиот рок.
Бентеке има намера ѕвер да постане.Еден од главните играчи на Клопо ќе биде.![]()
Адам Жути Богдан.Да не ти кажува, нека има фактор изненадување, прочачкај на нет да видиш каква фаца му е замена на Мињоле. Каков голман треба да „го бутка“, за да биде подобар![]()
За малце у 10та минута денес ќе беше али тоа ти е. Вторникот 30та, вчера 20та денес 10та...и денес ќе бев добитен бе маме им ебам на Дортмунд двојна шанса ги имав...
ne be denes u 1 minuta bese ...За малце у 10та минута денес ќе беше али тоа ти е. Вторникот 30та, вчера 20та денес 10та...
Тоа е бачко, животот е багра понекогаш, ајде не биди нерасположен утре со нови сили идеме на полувреме да си добитен.ne be denes u 1 minuta bese ...
Namesteno e prvenstvoto za Zvezda da osvoi, da zemat nekoj denar za da preziveat.Како бе Аз Алкмар изгубија од Партизан од Металц што губи и едвај тепа по некоја у српско првенство.
Српско>холандско
Веројатно не даваат се од себе до домашното првенство поради финансиската ситуација во Партизан, а во Европа играат добро за да се продадат, пошо ги следат скаути.Како бе Аз Алкмар изгубија од Партизан од Металц што губи и едвај тепа по некоја у српско првенство.
Српско>холандско