UEFA Europa League 2015/2016

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Веројатно не даваат се од себе до домашното првенство поради финансиската ситуација во Партизан, а во Европа играат добро за да се продадат, пошо ги следат скаути.
Каква финансиска ситуација?

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Јелен Лига > Премиер :D
Со Чукарички, Рад, Младост, Jагодина, Јавор Ивањица па то шо го играја не е фудбал, то е очобол. Во 90 минути три додавања едвај имет сврзано, ак не е така да ме пљукните да ме рѓосате.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Лоша каква може.
Па не знам баш, не се као кошаркарите задужени или као Ѕвезда што работат без пари.
Местат у домашно првенство и така им е изгубено све, на крај ќе се стегнат да обезбедат 2ро место и пак ќе играат ЛШ, ќе видиш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.979
Поени од реакции
116.668
Па не знам баш, не се као кошаркарите задужени или као Ѕвезда што работат без пари.
Местат у домашно првенство и така им е изгубено све, на крај ќе се стегнат да обезбедат 2ро место и пак ќе играат ЛШ, ќе видиш.
Знам брат, не мислев на тоа дека се распаѓаат, ама дека не е тоа тоа. Затоа играат само во Европа, за да се продадат. Иначе се испоизнаместија во првенството, 290 место се, и сеа ќе фатат 10 победи по ред и ќе идат на второ место и чао.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Демек не е така?..не се трескајте бе од земја како небаре којзнае како фудбал се игра тука на Балканот...преочигледно е дека Партизан нема никакви амбиции од почетокот на сезоната во домашното првенство,па се отепаа од местење побогу..зарем не е она страмота што едни Рад,Металац и Нови Пазар неможат да ги победат а овде во Лига Европа продаваат фудбал?...треба да си ставите еднаш во тие главите дека тука на балканот све е местено кога се работи за спорт и да живеете малку во реалноста..јас барем таков впечаток имам добиено од Македонското првенство а Србите не се ништо поарни од нас па така исто лајно сме како сакаш врти ја

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Демек не е така?..не се трескајте бе од земја како небаре којзнае како фудбал се игра тука на Балканот...преочигледно е дека Партизан нема никакви амбиции од почетокот на сезоната во домашното првенство,па се отепаа од местење побогу..зарем не е она страмота што едни Рад,Металац и Нови Пазар неможат да ги победат а овде во Лига Европа продаваат фудбал?...треба да си ставите еднаш во тие главите дека тука на балканот све е местено кога се работи за спорт и да живеете малку во реалноста..јас барем таков впечаток имам добиено од Македонското првенство а Србите не се ништо поарни од нас па така исто лајно сме како сакаш врти ја
Очигледно не си го прател Партизан,а особено Звезда немаш изгледано ниту една утакмица,а и искрен да сум немам намера да се убедувам сега за твоите паушални заклучоци.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Очигледно не си го прател Партизан,а особено Звезда немаш изгледано ниту една утакмица,а и искрен да сум немам намера да се убедувам сега за твоите паушални заклучоци.
Класични рекла казала, муабети што се прават у кладилница..

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Класични рекла казала, муабети што се прават у кладилница..
Обично ги слушаш од оние пензионерите што не излегуваат од таму и смислуваат секакви теории на заговор, местени првенства, утакмици, дури најдат конекција како наредил Путин во руска втора лига Балтика и Владивосток да излезе кец у два бидејќи неговиот непризнаен син бил страствен навијаќ на Владивосток.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Гледајте на ова како што гледаме ние. Како на Лига на Шампиони. Сеоска Лига на Шампиони, ама сепак Лига на Шампиони :D

Kajgana Shop

На врв Bottom