UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што и во ваков случај Фросионе не би имал шанса да го здроби Виљареал :place:

И тогаш ќе го увидиме големиот квалитет на Верона и Сампдорија кои играат страшна одбрана подобра од Атлетико Мадрид ,додуша шо трескам јас глупости..Шпанските екипи ионака појма немаат од одбрана за разлика од Италјанските..тоа што не примаат голови во Европа и што вадат добри резултати е чиста среќа и сплет на околности...арно Верона и Сампдорија не играат во ЛЕ иначе мајки ќе ебаваа,па Саусоло да беше во Шпанија сигурно ќе се бореше со Севиља и Виљареал за 4-тата позиција,а Јувентус ќе беше тука некаде со Атлетико и Реал

И тогаш ќе го увидиме големиот квалитет на Верона и Сампдорија кои играат страшна одбрана подобра од Атлетико Мадрид ,додуша шо трескам јас глупости..Шпанските екипи ионака појма немаат од одбрана за разлика од Италјанските..тоа што не примаат голови во Европа и што вадат добри резултати е чиста среќа и сплет на околности...арно Верона и Сампдорија не играат во ЛЕ иначе мајки ќе ебаваа,па Саусоло да беше во Шпанија сигурно ќе се бореше со Севиља и Виљареал за 4-тата позиција,а Јувентус ќе беше тука некаде со Атлетико и Реал
Тоа што Севиља осваја 2 пати по ред е чиста среќа .. Ок .

Тоа што Севиља осваја 2 пати по ред е чиста среќа .. Ок .

Се разбира дека е среќа,Севиља не знаат да играат,Рома Интер и Милан се екипишта за Севиља и Виљареал..Милан да се пласираше во ЛЕ со хендикеп ќе му даваше водство на противниците и пак ќе освоеше 2 пати со ред,ама под честа му е да се пласираат во ЛЕ па затоа си се пласираат како џентлмени на 7-дмо или 8-смо место во супер силната Сериа А каде настапуваат одличите Верона и Сампдорија кои ја измислија одбраната

"дај да се направи лига од помалите клубови" ?? На кого му го викате ова бе? На новиов претседател? :ROFLMAO:

Епа Џони нека продолжат нека играат во лигата со најдобра одбрана и онака во наредниве 10 години нема шанси да бидат шампиони во таа лига бидејќи се светлосни години зад Јувентус така да ќе се без трофеј во наредната декада .

Се разбира дека е среќа,Севиља не знаат да играат,Рома Интер и Милан се екипишта за Севиља и Виљареал..Милан да се пласираше во ЛЕ со хендикеп ќе му даваше водство на противниците и пак ќе освоеше 2 пати со ред,ама под честа му е да се пласираат во ЛЕ па затоа си се пласираат како џентлмени на 7-дмо или 8-смо место во супер силната Сериа А каде настапуваат одличите Верона и Сампдорија кои ја измислија одбраната
Џони, Милан или ич не игра или кога игра освојува ЛШ, тоа се тие крајности за почит. :love:

Џони, Милан или ич не игра или кога игра освојува ЛШ, тоа се тие крајности за почит. :love:
А то шо беа треснати од земја од Атлетико дома/гости последниот пат кога учествуваа ЛШ не се важи ?
Нема врска то битно најтрофеен клуб во светот се. :icon_mrgr:

Ама сеа се поставени нови стандарди, ако сакаш да освоиш ЛШ треба да играш како Бетис :drk:
Јувентус, Милан и Интер треба да се угледаат на копачите Атлетико и Виљареал за да направат нешто. Нивната биографија во Европа е празна во споредба на горенаведените гиганти на светскиот фудбал и мораат да учат од подобрите од себе.
Во последно време кога некој ќе спомне фудбал, одма моментално ми текнува на Атлетико, незнам зошто...

Мене па, кога ќе ми спомнат фудбал веднаш ми текнува на Ливерпул, не знам зошто... Можеби зошто имаат богата фудбалска историја и го одржуваат History channel. :D

И сега сериозно. Моментално гледано Атлетико и Виљареал како тимови се подобри од Интер, Милан, Рома... Атлетико М без сомнение е подобар од овие и можеби е рамо до рамо со Јувентус ако не и поквалитетен. А ако збориме за историја, Карпи и Сасуоло се пред сите останати смртници, нема љутиш. :icon_mrgr:

После прв круг резултати , најверојатно на крај шеикот Ал Калифа ќе биде претседател на ФИФА,

CcJnTEGW0AAUCA9.jpg

На крајот шеикот Џани Инфантино победи оти е поубав. Ај сега стави го и ова во потпис.

Дечки можеби некој знае кој натпревар ќе го пренесува МТВ од ЛЕ?
Оваа нивната веб сајт страна за програмата не постои....

Дечки можеби некој знае кој натпревар ќе го пренесува МТВ од ЛЕ?
Оваа нивната веб сајт страна за програмата не постои....

четврток, 10.03.2016
17.30 (МРТ-1) ракомет (ж), ЕП квал: СЛОВЕНИЈА-МАКЕДОНИЈА - (ком: Ј.КОСТОВСКИ)
21.05 (МРТ-1) фудбал, ЛЕ 1/8: ЛИВЕРПУЛ-МАНЧЕСТЕР - (ком: З.КАЛИНСКИ / Г.МИЛКОВСКИ)

Oooo mrtvive ke gi gledam....

Sent from my D2403 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom