UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Се чудам Џани Инфантино кај е да влече топчиња, он денес чекал за претседател на ФИФА да го стават. Ееее, гледате дека не треба да се бира работа во животот? Еден е патот до успехот. :cool:

Не сакам да праам малери ама одличен ждреб за Јунајтед, фановите на Ливерпул знаат зошто. :icon_mrgr:

После прв круг резултати , најверојатно на крај шеикот Ал Калифа ќе биде претседател на ФИФА,

CcJnTEGW0AAUCA9.jpg

Жал ми е и за таквите што мислат како тебе...
Жали колку сакаш не можеш да бидеш сигурен дека овие ропациве од Манчестер ќе победат со противник на нивно ниво ..

Жали колку сакаш не можеш да бидеш сигурен дека овие ропациве од Манчестер ќе победат со противник на нивно ниво ..
Единствен помртов тим од Манчестер годинава се Ливерпул, мислам дека два пати досега се покажа тоа.

Дортмунд ќе го јаде, освен ако не реши Тотнем да се фокусира на ПЛ..

:facepalm::facepalm:
Pa da, ekstremno slaba sezona igra bvb i proagjanjeto zavisit od milosta na totenhem.

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

настески ми звучи како боксерине пред дуел коа се провоцираат да биде интересно за медиуми

..иако и сам знае дека и 2та тима се мртви и стварно како може на некој да се даде поголема шанса.

Реков еднаш, дај да се направи лига кај што ќе играат „послабите“ тимови од најјаките лиги. Пример од 11-15 пласираните од Шпанија, Англија, Германија и Италија. Па да видиме кои се стварно појаки, иако од сеа се знае изговорот на енглезите, дека ќе преферираат ПЛ оти таму има повеќе пари. :icon_lol:

Време беше за италијански мафиозо да застани на чело и да ја управи ФИФА :cool:

Реков еднаш, дај да се направи лига кај што ќе играат „послабите“ тимови од најјаките лиги. Пример од 11-15 пласираните од Шпанија, Англија, Германија и Италија. Па да видиме кои се стварно појаки, иако од сеа се знае изговорот на енглезите, дека ќе преферираат ПЛ оти таму има повеќе пари. :icon_lol:

Штета што и во ваков случај Фросионе не би имал шанса да го здроби Виљареал :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom