UEFA Europa League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Тетоец
  • Време на започнување Време на започнување
Фалкаоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, кој лудак е типов ц.ц.ц.ц.ц.ц

Се уверивте сега во моите зборови од пред некој месец кога ги пцуев Наполи и викав дека испаднале од просечна шпанска екипа? Само, на овој Виљареал од вечерва, просечна екипа му е комплимент.

Прва пат ги глеам како играат Порто сезонава. Прво полувреме малце ме разочараа, али затоа во второво....
Алал да им е. :)

Прва пат ги глеам како играат Порто сезонава. Прво полувреме малце ме разочараа, али затоа во второво....
Алал да им е. :)
навистина пропушташ фудбал годинава.....побарај статистика за Порто годинава ако не ти е мака :)

Вистинско финале ќе беше Порто-Киев.Штета што испадна Динамо,инаку Бенфика мислам нема да дозволи да ја тепа Брага.

Ах овие Бенфика максимално ме испотија..ги играв сингл и добро е тоа што се одбранија иако морам да признаам дека има катастрофална одбрана..не е возможно онакви киксови да прават..ама затоа Кардозо е тука да ја реши со феноменален погодок од слободен:)

Нема што Порто годинава се ненормална екипа. Ги следам колку што можам поредовно и можам да кажам дека дека комотно се во топ 4 екипи во Европа и светот во моментов.
В година во ЛШ е јакото. АКо го задржат овој тим и овој менаџер според мене Порто е фаворит број еден. Без разлика на кладилници ова она...онака по мое.

Фалкао и Хулк се ненормални играчи.. :vozbud: 4тиот ГОЛ е WOW ! :vozbud:

навистина пропушташ фудбал годинава.....побарај статистика за Порто годинава ако не ти е мака :)

Неам кај да ги глеам. Иначе баш сакам да глеам екипи што играат овака добар, отворен фудбал.
Ако ја заджат оваа екипа Порто, со плус некое засилување во одбрана,следна година нека се пазат "големите" екипи во ЛШ.

Порто е машина.....
Чудо нешто,во моментот играат страшен фудбал.....
Иако Португалското првнество не е мерило за некој голем квалитет...
Сепак фактот дека Португалија дава 3 полуфиналисти во ЛЕ,а Порто ги шлака сите во Португалија доволно говори за силата на Порто...
Фалкао и Хулк се моментално најстрашниот напаѓачки тандем во Европа....
И за брзо сигурно ќе заминат во најелитните европски екипи....
Да се вратам на денешните мечеви....
Порто...леле,леле....какво второ полувреме...
Да дадеш 5 гола за само 1 полувреме против една од најсилните екипи од Примера...е нешто неверојатно.....
Доволно говори колку е силен овај Порто.....
Второто полуфинале Бенфика еден куп шанси,две стативи....еден фатастичен гол од слободен удар на Кардозо..
Тешка утакмица со незгодната Брага...Реваншот ќе решава се.....
Брага покажа оваа сезона дека не смее никако да се потцени..
Сепак мислам дека Бенфика оди понатаму во финале..
А таму судир на двата најголеми ривали во Португалија...
Португалското ЕЛ КЛАСИКО....

Освојат титула дома,во Европа,награди 300 чуда,имаат тим вклопен готов да разорува не знам шо кур би барале во други клубови,ова ме нервира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom