UEFA Europa League 2010/2011

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Фалкаоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, кој лудак е типов ц.ц.ц.ц.ц.ц

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Се уверивте сега во моите зборови од пред некој месец кога ги пцуев Наполи и викав дека испаднале од просечна шпанска екипа? Само, на овој Виљареал од вечерва, просечна екипа му е комплимент.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Прва пат ги глеам како играат Порто сезонава. Прво полувреме малце ме разочараа, али затоа во второво....
Алал да им е. :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Прва пат ги глеам како играат Порто сезонава. Прво полувреме малце ме разочараа, али затоа во второво....
Алал да им е. :)
навистина пропушташ фудбал годинава.....побарај статистика за Порто годинава ако не ти е мака :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Вистинско финале ќе беше Порто-Киев.Штета што испадна Динамо,инаку Бенфика мислам нема да дозволи да ја тепа Брага.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ах овие Бенфика максимално ме испотија..ги играв сингл и добро е тоа што се одбранија иако морам да признаам дека има катастрофална одбрана..не е возможно онакви киксови да прават..ама затоа Кардозо е тука да ја реши со феноменален погодок од слободен:)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.665
Поени од реакции
11.816
Нема што Порто годинава се ненормална екипа. Ги следам колку што можам поредовно и можам да кажам дека дека комотно се во топ 4 екипи во Европа и светот во моментов.
В година во ЛШ е јакото. АКо го задржат овој тим и овој менаџер според мене Порто е фаворит број еден. Без разлика на кладилници ова она...онака по мое.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Фалкао и Хулк се ненормални играчи.. :vozbud: 4тиот ГОЛ е WOW ! :vozbud:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
навистина пропушташ фудбал годинава.....побарај статистика за Порто годинава ако не ти е мака :)
Неам кај да ги глеам. Иначе баш сакам да глеам екипи што играат овака добар, отворен фудбал.
Ако ја заджат оваа екипа Порто, со плус некое засилување во одбрана,следна година нека се пазат "големите" екипи во ЛШ.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Порто е машина.....
Чудо нешто,во моментот играат страшен фудбал.....
Иако Португалското првнество не е мерило за некој голем квалитет...
Сепак фактот дека Португалија дава 3 полуфиналисти во ЛЕ,а Порто ги шлака сите во Португалија доволно говори за силата на Порто...
Фалкао и Хулк се моментално најстрашниот напаѓачки тандем во Европа....
И за брзо сигурно ќе заминат во најелитните европски екипи....
Да се вратам на денешните мечеви....
Порто...леле,леле....какво второ полувреме...
Да дадеш 5 гола за само 1 полувреме против една од најсилните екипи од Примера...е нешто неверојатно.....
Доволно говори колку е силен овај Порто.....
Второто полуфинале Бенфика еден куп шанси,две стативи....еден фатастичен гол од слободен удар на Кардозо..
Тешка утакмица со незгодната Брага...Реваншот ќе решава се.....
Брага покажа оваа сезона дека не смее никако да се потцени..
Сепак мислам дека Бенфика оди понатаму во финале..
А таму судир на двата најголеми ривали во Португалија...
Португалското ЕЛ КЛАСИКО....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Освојат титула дома,во Европа,награди 300 чуда,имаат тим вклопен готов да разорува не знам шо кур би барале во други клубови,ова ме нервира.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891

Kajgana Shop

На врв Bottom