UEFA Europa League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Тетоец
  • Време на започнување Време на започнување
Се знаат финалистите веќе...Бенфика без проблеми, Порот малце со муќи ама ќе биди и финале Бенфика вс Порто како што кажаа повеќето.

Пак да пишам, Порто Шампион и следна сезона ако останат со овој тим пазете се сите во ЛШ.:)

Јас очекувам сезонава ВИЉАРЕАЛ да биде најдобар во лига европа!!Памтете што сум пишал!

Поо,во 8 најдобри екипи во Европа,6 се од Пиринеите(3 Шпанија,3 Португалија),1 англиска и 1 германска.......Си доаѓаат работите на место! :)

Порто - Бенфика очекувам финале, Бенфика шампиони и то.:tv:

Еве го стартниот состав на Порто и Виљареал.

Helton; Sapunaru, Rolando, Otamendi y Pereira; Fernando, Guarín y Moutinho; Hulk, Falcao y C.Rodríguez.

Diego López; Mario, Musacchio, Marchena y Catalá; Borja Valero y Bruno; Cazorla y Cani; Nilmar y Rossi.

Интересен натпревар ќе се гледа помеѓу овие два клуба вечерва.

Иако Порто беше подобар во првото полувреме, сепак не успеаа да постигнат гол иако имаа неколку добри шанси. Ама сепак во 45мин. успеаа да примат гол.

Сега очекувам многу поинтересно второ полувреме, Порто мора да напаѓа !!

Фалкао од пенал за 1-1! Ќе ја врти Порто оваа ... :smir:

Абе кој Виљареал која Бенфика, Порто е шампион во ЛЕ оваа година. Гледајте ги само како играат ... Хулк - Фалкао одличен тандем се!

Хулк и Фалкао.....100 милиони без мислење.... :)

Ауууууу што прават овие Порто:vozbud: Фалкао и Гуарин = Колумбиска линија:) Фалкао и Хулк премногу добар тандем ама и Гуарин и Жоао Мутињо треба дефинитивно да се пофалат. Овие 4ца злато вредат.:)

Не да ја заврте, ѕврцките им ги извадија :)
Браво, браво, не гледам кој би можел да ги спречи до титулата :)
Се надевам дека мојот омилен Португалски тим Брага ќе успее во реваншот да ги реши Бенфика :)

стрим за да се догледа бенфика ?? толку од atdhe.net :(

Со кој мерак си гледам вечерва фудбал чудо.

Да се изнамочам на ел класиката или не знам какви други слични дробења на јајца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom