UEFA Europa League 2010/2011

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ќе одам да ја гледам утакмицата не за друго иде квалитетен тим но колку можам го гледам Работнички или останатите преставници во Европа бев против Мика ќе одам сега со Ливерпул и на Тетекс против Елфсборг се надевам дека бар еден од нашиве преставници ќе помине за да можеме да гледаме квалитетен фудбал.

F

FilipMacedon

Гостин
Знае ли некој колку ке бидат картите за Работнички-Ливерпул??

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
^ 300 ден. за двете трибини без разлика на блокот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.116
Поени од реакции
75.025
Господе какви луѓе чува земјава и уште не им е срам да кажат дека им било сеедно кој ќе победи?Како можеш да не посакуваш успех на Македонскиот фудбал.Па бот еден,тоа е успех за нас а не за Работнички.
Признавам многу ми беше срам што кажав :pos:
Абе оди носи се у три лепе... Највеќе ми се сере од вакви стручњаци, немаат гледано еден меч од македонско и ќе ми кажува за успехот на Македонскиот фудбал. Смотле навиваш ли ти за Барса кога игра во ЛШ???? Ете за Реал си, поддржи го успехот и на Шпанскиот фудбал. Како што ти си напален за Реал, јас сум за Вардар. Работнички ми е ривал, негледам зашто би навивал за нив. Тебе па те заболе стап дали ќе тепа Работнички, идеш да го гледаш Ливерпул!
Он топик:
За Работничли можеби ќе настапат неколку нови играчи кои беа доведени сега. Од нив најзвучно име Борче Маневски. Играч кој имаше светла иднина ама се упропасти и после луташе низ Победа:) Сепак може да покаже многу, и би требал да биде голем плус за Работнички во овој дуел. Хоџсон изјавил дека можеби ќе излезе со посилен состав бидејќи увидел дека нема да помине толку лесно, но лекарите му препорачале да не ги игра ниту еден од играчите кои настапија на СП.

Хахах,ти демек се разбираш......
Оффф мори мајкооо, не вредиш ни да ти реплицирам. Поголем дебил уште немам сретнато на форумов. Најдолг пост ти е една реченица и тоа во фан клубот на твојот клуб, да не правам муабет за другите теми. Нити таму не те сакаат...
Можам да ти држам часови за македонскиот фудбал :smir:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Хммм ти нема да навиваш за Работнички,затоа што си за Вардар....но мислам дека треба да направиш исклучок за овој натпревар затоа што Работнички ќе ја претставува Македонија во Европа,затоа те молам престани со тоа дека ти си најголем стручњак на форумов за фудбал....:smir:
И со вреѓање ... поздрав :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Море суртуци едни. Македонија не е земја како Шпанија или Англија па да иаме некое ривалство меѓу екипите и да прават некој успех во Европа па да ни е гајле другиот тим од лигата што прави. Плус ако навива некој за Реал, секако дека не ги подржува Барса зашто НЕ Е ШПАНЕЦ! Да ви се сневиди во фудбал менаџер генерациите...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Од Македонија само за шкендија и ренова не би навивал никогаш, иначе за другите нема врска.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.116
Поени од реакции
75.025
^Хммм ти нема да навиваш за Работнички,затоа што си за Вардар....но мислам дека треба да направиш исклучок за овој натпревар затоа што Работнички ќе ја претставува Македонија во Европа,затоа те молам престани со тоа дека ти си најголем стручњак на форумов за фудбал....:smir:
И со вреѓање ... поздрав :)
Можам да направам исклучок само ако е албанска или грчка екипа, во секој друг случај неможам. Неможам да пеам цела сезона, Работнички сите сте пички, и после да одам и да навивам за нив!
Не се правам стручњак за фудбал, напротив странски фудбал не ме ни занима многу, ама за македонско првенство можам на 95% од фудбал фановиве на форумов леквции да ви држам :smir:

Море суртуци едни. Македонија не е земја како Шпанија или Англија па да иаме некое ривалство меѓу екипите и да прават некој успех во Европа па да ни е гајле другиот тим од лигата што прави. Плус ако навива некој за Реал, секако дека не ги подржува Барса зашто НЕ Е ШПАНЕЦ! Да ви се сневиди во фудбал менаџер генерациите...
Ако важи тоа за тебе, за мене не е така. Во македонија има ите како ривалство помеѓу екипите, само што вие не следите па така ви се чини. Ќе повторам пак, неможам да пеам цела сезона против Работнички и после да навивам за нив :icon_mrgr
Фудбал менаџер генерации, тоа можеш да му го кажеш на друг. Ех да бевте внесени толку во Македонски фудбал во тек на сезоната, ќе ми беше многу помило...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Можам да направам исклучок само ако е албанска или грчка екипа, во секој друг случај неможам. Неможам да пеам цела сезона, Работнички сите сте пички, и после да одам и да навивам за нив!
Не се правам стручњак за фудбал, напротив странски фудбал не ме ни занима многу, ама за македонско првенство можам на 95% од фудбал фановиве на форумов леквции да ви држам :smir:

Ако важи тоа за тебе, за мене не е така. Во македонија има ите како ривалство помеѓу екипите, само што вие не следите па така ви се чини. Ќе повторам пак, неможам да пеам цела сезона против Работнички и после да навивам за нив :icon_mrgr
Фудбал менаџер генерации, тоа можеш да му го кажеш на друг. Ех да бевте внесени толку во Македонски фудбал во тек на сезоната, ќе ми беше многу помило...
Брат еве и ја ке одам на стадион али нема да пеам песни за Работнички:toe:,како прво Работнички нема навивачка група за да се пеат песни а второ сите се дојдени за да гледаат фудбал и на некоја шанса ке подрипнат малце!!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891

Во право си за тоа :)

B

boki10messi

Гостин
Тие што сакаат да го гледаат Ливерпул, остајте ги на мира. Сакаат да го видат Ливерпул и точка. На некои, еве јас на пример, воопшто не им е гајле дали македонија или мак фудбалот ќе има успех. Немам комплекси.
А сите вие што не навивате на Ливерпул, туку сте за: Реал, Барса, Интер, Милан, Розенборг, ....

99% од вас никогаш нема да го видат својот омилен клуб во живо. Така да ... остајте не нас да уживаме во четврток. А вие, навивајте си за Работнички.
СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ТАКВИТЕ КАКО ТЕБЕ СЕ МАЛКУ.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.116
Поени од реакции
75.025
Брат еве и ја ке одам на стадион али нема да пеам песни за Работнички:toe:,како прво Работнички нема навивачка група за да се пеат песни а второ сите се дојдени за да гледаат фудбал и на некоја шанса ке подрипнат малце!!
Твое право си е дали ќе одиш :)

Во право си за тоа :)
Мило ми е што конечно општеството ме свати :icon_mrgr

Ај сега продолжете си со нормална дискусија на зададената тема <3

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ама ти ќе идеш да гледаш пошо Ливерпул доаѓа така ?
Ти и 95 % од тие што ќе идат на утакмицата,а не дека ќе идат да го подржат Работнички ко што викаат сите тука.

И дајте аман, Работнички се преставува себеси,а не Македонија :uvo:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Ама ти ќе идеш да гледаш пошо Ливерпул доаѓа така ?
Ти и 95 % од тие што ќе идат на утакмицата,а не дека ќе идат да го подржат Работнички ко што викаат сите тука.

И дајте аман, Работнички се преставува себеси,а не Македонија :uvo:
Па искрено идам бидејки доаѓа јака екипа и сакам да гледам во живо,а иначе ке бидам за Работнички бидејки сепак е наш тим иако го пцујам коа игра со Вардар:toe:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Многу јаки тимови имаме,секоја сезона по 4/5 најмалку се во групите во ЛШ/ЛЕ.
А споредбата,зошто навивач на Реал не навива за Барселона,кога игра во ЛШ,се ептен смешни и се надевам свесни сте што трескате.

Kajgana Shop

На врв Bottom