UEFA Europa League 2010/2011

B

boki10messi

Гостин
Де бе друже како првпат да купуваш карта,па се знае кај се редовните места за продавање тоа е билетарите пред гратски:toe:(за во Скопје зборам)
Не, бе. Мислев случајно и во зоолошка да не се продаваат.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
99% од присутните идат да го гледаат Ливерпул а иако се прават дека се за Работнички.Само на фановите на Арсенал,Манчестер и Челзи им верувам дека се за Работнички.Другото све иде само ради Ливерпул.Истото беше и со Македонија-Шпанија.Сите дојдоа ради Шпанија а не ради Македонија.И после ќе слушам муабети ја и да играат Турново-Милан па ќе сум за урново иако ги сакам Милан.Абе бегај таму ебаи народот што сме.А што е најтрагично сите идатради Џерард,Торес и компанија а никој од нив нема да игра.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе во ваква земја како нашава и очекувано е тоа.да доаѓаат ради Торес,Џерард и компанија.Мило ми е и што нема да дојдат ќе бидеме рамноправни.Ама еве гледам на форумов типични Македончиња што велат сега и да изгубат катастрофално не треба да им се земе за зло.Затоа ние и немаме големи успеси затоа што се задоволуваме со едно мочано 2 коло во Лига Европа.

М

Мартин`

Гостин
99% од присутните идат да го гледаат Ливерпул а иако се прават дека се за Работнички.Само на фановите на Арсенал,Манчестер и Челзи им верувам дека се за Работнички.Другото све иде само ради Ливерпул.Истото беше и со Македонија-Шпанија.Сите дојдоа ради Шпанија а не ради Македонија.И после ќе слушам муабети ја и да играат Турново-Милан па ќе сум за урново иако ги сакам Милан.Абе бегај таму ебаи народот што сме.А што е најтрагично сите идатради Џерард,Торес и компанија а никој од нив нема да игра.
Добро де и јас ќе одам да го гледам Ливерпул а ќе сакам да победи Работнички верувам дека 90% затоа така ќе бидат.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Jaс одам да навивам за Работнички,а не да ги гледам лузерпул :):):)

T

the Carpenter

Гостин
Jaс одам да навивам за Работнички,а не да ги гледам лузерпул :):):)

Колку пати си го гледал работнички оваа (што помина) сезона?
Прашање за тебе, и за останатите instant навивачи на Работнички.
Што толкава желба да се гледа работнички баш кога игра со Лузерпул?
Каде бевте кога играше со Мика?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
5 пати го гледав Работнички оваа сезона.....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А на влез ќе прашуваат за кој навиваш и кој доаѓаш да го гледаш?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас идам да ги гледам навивачите на Ливерпул, на дело. И женски кои се за Ливерпул.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Работнички е наш претставник во Лига на Европа,зошто да не му дадеме подршка???јас лично одам за да навивам за Работнички :):):)

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
moja pretpostavka e samo deka liverpul doaga so turisticka ekipa da igra protiv rabotnicki koi sea za sea se dosta dobro voigrani pa se nadevam na dobar rezultat. ke ima interesna igra zasto sostavot so koj ke igra liverpul e za nijansa pojak od toj na rabotnicki....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.120
Поени од реакции
75.043
5 пати го гледав Работнички оваа сезона.....
Абе седи....
Наброј 3 играчи од Работнички????

Иначе Ливерпул си губи на пријателскиве како Грчка. Во Скопје ќе доаѓаат со резервен состав, па ете шанса за работнички да прикаже добра партија.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.997
Поени од реакции
16.467
Абе седи....
Наброј 3 играчи од Работнички????

Иначе Ливерпул си губи на пријателскиве како Грчка. Во Скопје ќе доаѓаат со резервен состав, па ете шанса за работнички да прикаже добра партија.
Тимот на Ливерпул во подготовките т.е на пријателските средби е во просек 20години :):)
Мада може да изненади тренерот со некое звучно име.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.866
Поени од реакции
12.409
Ја тоа го викам досега.....ама што да се прави

--- надополнето ---

Колку пати си го гледал работнички оваа (што помина) сезона?
Прашање за тебе, и за останатите instant навивачи на Работнички.
Што толкава желба да се гледа работнички баш кога игра со Лузерпул?
Каде бевте кога играше со Мика?
Ова!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom