B
boki10messi
Гостин
Не, бе. Мислев случајно и во зоолошка да не се продаваат.Де бе друже како првпат да купуваш карта,па се знае кај се редовните места за продавање тоа е билетарите пред гратски(за во Скопје зборам)
Не, бе. Мислев случајно и во зоолошка да не се продаваат.Де бе друже како првпат да купуваш карта,па се знае кај се редовните места за продавање тоа е билетарите пред гратски(за во Скопје зборам)
Добро де и јас ќе одам да го гледам Ливерпул а ќе сакам да победи Работнички верувам дека 90% затоа така ќе бидат.99% од присутните идат да го гледаат Ливерпул а иако се прават дека се за Работнички.Само на фановите на Арсенал,Манчестер и Челзи им верувам дека се за Работнички.Другото све иде само ради Ливерпул.Истото беше и со Македонија-Шпанија.Сите дојдоа ради Шпанија а не ради Македонија.И после ќе слушам муабети ја и да играат Турново-Милан па ќе сум за урново иако ги сакам Милан.Абе бегај таму ебаи народот што сме.А што е најтрагично сите идатради Џерард,Торес и компанија а никој од нив нема да игра.
Jaс одам да навивам за Работнички,а не да ги гледам лузерпул99% од присутните идат да го гледаат Ливерпул а иако се прават дека се за Работнички.Само на фановите на Арсенал,Манчестер и Челзи им верувам дека се за Работнички.Другото све иде само ради Ливерпул.Истото беше и со Македонија-Шпанија.Сите дојдоа ради Шпанија а не ради Македонија.И после ќе слушам муабети ја и да играат Турново-Милан па ќе сум за урново иако ги сакам Милан.Абе бегај таму ебаи народот што сме.А што е најтрагично сите идатради Џерард,Торес и компанија а никој од нив нема да игра.
Колку пати си го гледал работнички оваа (што помина) сезона?Jaс одам да навивам за Работнички,а не да ги гледам лузерпул
А на влез ќе прашуваат за кој навиваш и кој доаѓаш да го гледаш?
Абе седи....5 пати го гледав Работнички оваа сезона.....
Тимот на Ливерпул во подготовките т.е на пријателските средби е во просек 20годиниАбе седи....
Наброј 3 играчи од Работнички????
Иначе Ливерпул си губи на пријателскиве како Грчка. Во Скопје ќе доаѓаат со резервен состав, па ете шанса за работнички да прикаже добра партија.
Ја тоа го викам досега.....ама што да се прави99% од присутните идат да го гледаат Ливерпул а иако се прават дека се за Работнички.Само на фановите на Арсенал,Манчестер и Челзи им верувам дека се за Работнички.Другото све иде само ради Ливерпул.Истото беше и со Македонија-Шпанија.Сите дојдоа ради Шпанија а не ради Македонија.И после ќе слушам муабети ја и да играат Турново-Милан па ќе сум за урново иако ги сакам Милан.Абе бегај таму ебаи народот што сме.А што е најтрагично сите идатради Џерард,Торес и компанија а никој од нив нема да игра.
Ова!!!!!!!!!!!!!!Колку пати си го гледал работнички оваа (што помина) сезона?
Прашање за тебе, и за останатите instant навивачи на Работнички.
Што толкава желба да се гледа работнички баш кога игра со Лузерпул?
Каде бевте кога играше со Мика?