UEFA Europa League 2010/2011

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Абе седи....
Наброј 3 играчи од Работнички????

Иначе Ливерпул си губи на пријателскиве како Грчка. Во Скопје ќе доаѓаат со резервен состав, па ете шанса за работнички да прикаже добра партија.
Мартин Богатинов,Марсио Франциско да Силва,Владимир Секуловски....треба уште ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.116
Поени од реакции
75.025
Мартин Богатинов,Марсио Франциско да Силва,Владимир Секуловски....треба уште ?
Што ми гарантира дека не си ги прочитал однекаде :)
Лани не ни бранеше Богатинов, бранеше Наумовски. Кои се тие на утакмици на кои си бил??? :icon_mrgr

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Лани не ни бранеше Богатинов, бранеше Наумовски. Кои се тие на утакмици на кои си бил??? :icon_mrgr
Абе брат ти вака сите ако ги прашуваш кој бил на Работнички претходно и сега да иде ке нема на трибини 200 гледачи со Ливерпул:pos:!!Подобро нека биде пун стадион иначе срамота ке биде со ваков противник да не биде,ја не навивам за Работничи али по што доаѓа Ливерпул ова не се пропушта

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Важно ли е тоа,ти си фан на Вардар за кого ќе бидиш на мечот помеѓу Работнички-лузерпул ???

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.116
Поени од реакции
75.025
Важно ли е тоа,ти си фан на Вардар за кого ќе бидиш на мечот помеѓу Работнички-лузерпул ???
Нема да бидам за никого.... Ми е гајле кој ќе победи. Работнички си игра, си ја прави својата историја. Кон Ливерпул не осеќам никакви симпатии, сееедно ми е кој ќе победи.
Не ми е гајле колку меча си гледал на Работнички, или дали ќе навиваш за нив, ти реплицирав само на твојот пост дека си присуствувал на 5 меча оваа година на Македонска лига кога играл Работнички. Од авион се гледа дека немаш познавања за Мак фудбал, си го сечам со бонсек ако си гледал 5 утакмици на Работнички!

B

boki10messi

Гостин
Нема да бидам за никого.... Ми е гајле кој ќе победи. Работнички си игра, си ја прави својата историја. Кон Ливерпул не осеќам никакви симпатии, сееедно ми е кој ќе победи.
Не ми е гајле колку меча си гледал на Работнички, или дали ќе навиваш за нив, ти реплицирав само на твојот пост дека си присуствувал на 5 меча оваа година на Македонска лига кога играл Работнички. Од авион се гледа дека немаш познавања за Мак фудбал, си го сечам со бонсек ако си гледал 5 утакмици на Работнички!
Да ти ја дадам џагата(ако знаеш што е тоа, си го сечам со балтија).

BOBI_KOSA

Ишишан, Заклан
Член од
16 април 2008
Мислења
359
Поени од реакции
9
Јужна се отвора за Работнички - Ливерпул
"Фантастична вест за сите љубители на фудбалот во Република Македонија: денес од високи инстанци на Владата беше потврдено дека Јужната трибина на Филип Втори ќе биде пуштена во употреба за натпреварот против Ливерпул во четврток.
Ваквиот развој на настаните значи дека за домашните навивачи во продажба ќе бидат пуштени околу 20.000 билети... "

Иначе судија на натпреваров ќе е италијанец Antonio Damato шо судит во Сериа А.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Па поидеално не можеше да биде. Ем вечерен термин, ем прва утакмица дома (можност за изненадување), ем и Северна и Јужна достапни. Очекувам 18-20000 публика. Ќе биде јако...како со Шпанија, Андора (стадионот беше преполн од други причини)....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Господе какви луѓе чува земјава и уште не им е срам да кажат дека им било сеедно кој ќе победи?Како можеш да не посакуваш успех на Македонскиот фудбал.Па бот еден,тоа е успех за нас а не за Работнички.

M

Mario Gómez

Гостин
Озбилно? Како мојш да бидеш неутрален? :)

Инаку не верувам да биде полн стадионот, да идеше Торес да, ама вака тешко.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Хахах,ти демек се разбираш......

T

the Carpenter

Гостин
Боби[Мкд];3688026 напиша:
Озбилно? Како мојш да бидеш неутрален? :)

Инаку не верувам да биде полн стадионот, да идеше Торес да, ама вака тешко.
Значи, ипак одат за Ливерпул, а не за Работнички ....:vozbud:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Срамота е вака да се препукувате,секој навива за некој клуб,но доколку се случи чудо Работнички да добие поволен резултат тоа е плус на целиот Мак фудбал,нема да почнуваме од прво коло и да губиме од Белоруски и Азербејџански екипи :toe: јас навивам за Вардар но ќе бидам за Работнички во четврток затоа што сепак е клуб од Македонија!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Објасни му го тоа на оние што одат да го гледаат ливерпул.....

T

the Carpenter

Гостин
Тие што сакаат да го гледаат Ливерпул, остајте ги на мира. Сакаат да го видат Ливерпул и точка. На некои, еве јас на пример, воопшто не им е гајле дали македонија или мак фудбалот ќе има успех. Немам комплекси.
А сите вие што не навивате на Ливерпул, туку сте за: Реал, Барса, Интер, Милан, Розенборг, ....

99% од вас никогаш нема да го видат својот омилен клуб во живо. Така да ... остајте не нас да уживаме во четврток. А вие, навивајте си за Работнички.

Kajgana Shop

На врв Bottom