Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.867
- Поени од реакции
- 12.411
Па што барате тогаш да го гледате Ливерпул........навивачите на Ливерпул треба да одат таму а не вие.......единствено ако одите да го поддржите Работнички во што не верувам...затоа и ја не би одел за друг клубХаха очекував дека некое детенце вака ќе реагира. :tv:
Туку шо ги мешаш Јунајтед,Челзи,Реал,Барса, сепак темата е за Eвропа лига, да не одиме офтопик. :tv:
--- надополнето ---
Ако си фан на Работнички тогаш добро...но ако си еден од оние што само сега се за него тогаш треба да размислиш.....а за клубовите.....едно што ги мразам со исклучок на Барса и баш неа ќе ја земам за пример....го сакам тој клуб но не ни одел да го гледам.....затоа што предност имаат навивачите на Барса овде во МКД....а ако има слободни места т.е сите навивачи се таму тогаш ќе одам....но во спротивно не......како што сега мене ми пречи копуци како вас да одат таму така и нив би им пречело....затоа размисли малку детенцеСо среќа за Работнички и Тетекс. Се надевам ќе поминат уште некое коло па да се радуваме цела Македонија (со по некој исклучок, како некој од постовите нагоре)
--- надополнето ---
Затоа што не сфатив од постов што е тоа без свое јас, ај уште еднаш? Ова ќе го сфатам дека ти и на телевизија го гледаш само ливерпул и никој друг. Така да не си релевантен да правиш муабет за фудбал, ако е тоа така. Пример еве јас ќе одам да го гледам Ливерпул со Работнички и ќе навивам за Работнички пошто е македонски клуб. Во земјава едвај чекаме да дојде некој голем клуб од рангот на тие што ги наброја и ако појдат луѓето да го гледаат пример Ливерпул а се навивачи на Барса тие се без свое јас ?Глупости
Јас мислам дека ако дојде некој клуб и да ти дадат без пари карта веднаш ќе истрчаш, а ако мислиш дека фудбалот е само Ливерпул си го згрешил спортот, веднаш префрлај се на карлнинг :smir:
--- надополнето ---
А тоа дека го сакате Работнички освен ако не сте фанови....не поминува......оти не го гледате со Мика,со Пелистер,со Вардар.......ама не...Ливерпул е тука...мора да го гледаме....а после ќе лаете вака така....