UEFA Europa League 2010/2011

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.867
Поени од реакции
12.411
Хаха очекував дека некое детенце вака ќе реагира. :tv:
Туку шо ги мешаш Јунајтед,Челзи,Реал,Барса, сепак темата е за Eвропа лига, да не одиме офтопик. :tv:
Па што барате тогаш да го гледате Ливерпул........навивачите на Ливерпул треба да одат таму а не вие.......единствено ако одите да го поддржите Работнички во што не верувам...затоа и ја не би одел за друг клуб

--- надополнето ---

Со среќа за Работнички и Тетекс. Се надевам ќе поминат уште некое коло па да се радуваме цела Македонија (со по некој исклучок, како некој од постовите нагоре :) )

--- надополнето ---

Затоа што не сфатив од постов што е тоа без свое јас, ај уште еднаш? Ова ќе го сфатам дека ти и на телевизија го гледаш само ливерпул и никој друг. Така да не си релевантен да правиш муабет за фудбал, ако е тоа така. Пример еве јас ќе одам да го гледам Ливерпул со Работнички и ќе навивам за Работнички пошто е македонски клуб. Во земјава едвај чекаме да дојде некој голем клуб од рангот на тие што ги наброја и ако појдат луѓето да го гледаат пример Ливерпул а се навивачи на Барса тие се без свое јас ? :) Глупости

Јас мислам дека ако дојде некој клуб и да ти дадат без пари карта веднаш ќе истрчаш, а ако мислиш дека фудбалот е само Ливерпул си го згрешил спортот, веднаш префрлај се на карлнинг :smir:
Ако си фан на Работнички тогаш добро...но ако си еден од оние што само сега се за него тогаш треба да размислиш.....а за клубовите.....едно што ги мразам со исклучок на Барса и баш неа ќе ја земам за пример....го сакам тој клуб но не ни одел да го гледам.....затоа што предност имаат навивачите на Барса овде во МКД....а ако има слободни места т.е сите навивачи се таму тогаш ќе одам....но во спротивно не......како што сега мене ми пречи копуци како вас да одат таму така и нив би им пречело....затоа размисли малку детенце

--- надополнето ---

А тоа дека го сакате Работнички освен ако не сте фанови....не поминува......оти не го гледате со Мика,со Пелистер,со Вардар.......ама не...Ливерпул е тука...мора да го гледаме....а после ќе лаете вака така....

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Па што барате тогаш да го гледате Ливерпул........навивачите на Ливерпул треба да одат таму а не вие.......единствено ако одите да го поддржите Работнички во што не верувам...затоа и ја не би одел за друг клуб

--- надополнето ---

Ако си фан на Работнички тогаш добро...но ако си еден од оние што само сега се за него тогаш треба да размислиш.....а за клубовите.....едно што ги мразам со исклучок на Барса и баш неа ќе ја земам за пример....го сакам тој клуб но не ни одел да го гледам.....затоа што предност имаат навивачите на Барса овде во МКД....а ако има слободни места т.е сите навивачи се таму тогаш ќе одам....но во спротивно не......како што сега мене ми пречи копуци како вас да одат таму така и нив би им пречело....затоа размисли малку детенце

--- надополнето ---

А тоа дека го сакате Работнички освен ако не сте фанови....не поминува......оти не го гледате со Мика,со Пелистер,со Вардар.......ама не...Ливерпул е тука...мора да го гледаме....а после ќе лаете вака така....
Види не знам во кој филм живееш ама изгледа не македонскиот, не е битно, твој си е филмот. Во Македонија нема првенство доволно атрактивно да се палиме на клубови, имаше до пред некој 10 години да речиме и тоа што беше останато од нашите татковци од бившото време. Сега едноставно се палиме на другите првенства, тоа ми смета ама таква е ситуацијата, не можам да ја сменам јас треба некој што работи во фудбалот да мисли (а тоа не го прават). Како страстен обожавател на спортот (не само фудбал) си навивам за истите екипи од мал, случајно или не во фудбал за Барса, Ајакс и не знам зашто треба да одат да гледаат фудбал само фанови на Работнички и фановите на Ливерпул во Македонија. Тогаш мислам дека стадионот ќе се исполни со 200 луѓе и ќе биде натпревар како во прва македонска лига (во втора има повеќе гледачи). Дали си слушнал не знам за неутрални гледачи и љубители на фудбал (општо спорт). Не мора да навивам ни за Работнички (иако ќе навивам затоа што се од МАКЕДОНИЈА) ниту за Ливерпул за да го гледам. Толку. Ако нешто не ти е јасно од поимиве слободно прашај дури сум расположен за пишување.

Член од
17 октомври 2009
Мислења
148
Поени од реакции
10

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Е ОД ВАКВИ ПРОПАЈЏА ДРЖАВАТА .. КОПУК ЕДЕН НИЗАЕДЕН :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.867
Поени од реакции
12.411
Е ОД ВАКВИ ПРОПАЈЏА ДРЖАВАТА .. КОПУК ЕДЕН НИЗАЕДЕН :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Не поголем од тебе

--- надополнето ---

Види не знам во кој филм живееш ама изгледа не македонскиот, не е битно, твој си е филмот. Во Македонија нема првенство доволно атрактивно да се палиме на клубови, имаше до пред некој 10 години да речиме и тоа што беше останато од нашите татковци од бившото време. Сега едноставно се палиме на другите првенства, тоа ми смета ама таква е ситуацијата, не можам да ја сменам јас треба некој што работи во фудбалот да мисли (а тоа не го прават). Како страстен обожавател на спортот (не само фудбал) си навивам за истите екипи од мал, случајно или не во фудбал за Барса, Ајакс и не знам зашто треба да одат да гледаат фудбал само фанови на Работнички и фановите на Ливерпул во Македонија. Тогаш мислам дека стадионот ќе се исполни со 200 луѓе и ќе биде натпревар како во прва македонска лига (во втора има повеќе гледачи). Дали си слушнал не знам за неутрални гледачи и љубители на фудбал (општо спорт). Не мора да навивам ни за Работнички (иако ќе навивам затоа што се од МАКЕДОНИЈА) ниту за Ливерпул за да го гледам. Толку. Ако нешто не ти е јасно од поимиве слободно прашај дури сум расположен за пишување.
На различна фрекфенција сме и ти нешто очигледно нема никогаш да разбереш така да мислам да прекинеме со 'муабетов ' додека е време

В

Вори

Гостин
4 од вкупните 62.....а навивалите на Челзи колку...5 од вкупните 12????? Хахахаххаа ама добро...нели ти не си навивач на Челси......но на кој и да си сигурно имал и твојот клуб криза или пак ќе ја има......и ај да не бегаме сега офтопик доста е за денес.....
значи на 29ти на Филип 2
А за Даворче.....па тоа е добро да знаеш....само објасни им и на другите да не доаѓаат......што помалку навивачи од други клубови тоа подобро
Арда Туран,да живееш малце во сегашноста,а не во минатото ако?
Колку титули ги имаш доживеано бе?
Можеш да лаеш колку сакаш,Челзи во моментов е класа над Ливерпул..небитно дали ја направиле историјата од 2005 па наваму,или од 2010.
Ливерпул БИЛ јак,ама сега веќе не е.
И немој да го спомнуваш во ист контекст со екипи ко Барселона,Реал,Милан,Манчестер,Интер зошто ќе ти се смеат,не биди толку патетичен.

И дај смени го потписот аман,зошто цел форум ти се смее.
Зошто едно време носевте Ин Бенитез ви траст,сега Хоџсон е на ред.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.005
Поени од реакции
7.162
Бидувало една буква да се згреши ама 2....

--- надополнето ---

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.867
Поени од реакции
12.411
Арда Туран,да живееш малце во сегашноста,а не во минатото ако?
Колку титули ги имаш доживеано бе?
Можеш да лаеш колку сакаш,Челзи во моментов е класа над Ливерпул..небитно дали ја направиле историјата од 2005 па наваму,или од 2010.
Ливерпул БИЛ јак,ама сега веќе не е.
И немој да го спомнуваш во ист контекст со екипи ко Барселона,Реал,Милан,Манчестер,Интер зошто ќе ти се смеат,не биди толку патетичен.

И дај смени го потписот аман,зошто цел форум ти се смее.
Зошто едно време носевте Ин Бенитез ви траст,сега Хоџсон е на ред.
Челзи класа над Ливерпул?????? Смешен си.....а тоа за кој колку бил силен е смешно.....вие само 5-6 години сте силни...а ние од кога постоиме....и не грижи се....набрзо ќе се вратиме таму каде што припаѓаме.....на врвот.......а тоа со Хогсон....хаха бе дете....беше Бенитез цели 6 сезони ....сега е Хогсон.....ние барем имаме некој менаџер подолго време....вие на секои 5 месеци ги менувате......и ај доста сега со офтопик не е ни место ни време за карање

В

Вори

Гостин
Смешен сум знам,ми имаат и други кажано:)
На врвот припаѓате знам..особено во Премиер Лигата,таму сте најјаки.
Брат,олабајме и не пишуај глупости,зошто друг да те чита,ќе ти се чуди.
Ние веќе имаме менаџер 1 година,и засега добро му оди.Освои Премиер,нешто што Ливерпул го нема освоено преку 20 години:)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.867
Поени од реакции
12.411
Како да забораваш дека вие немавте 50 години....ама лесно е тоа.....почнавте да навивате од кога ја освоивте....не мораше да чекате толку........за така лесно е.....и мислам дека овде би требало да биде крајот на муабетов

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не требало да одиш на стадион,зашто не си навивач на Работнички или Ливепрул.
Што се нема да прочита човек:tv:

B

boki10messi

Гостин
Да не знаете кога ќе бидат пуштени картите и по која цена???

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ми се чини имаше тема за Премиер Лига, или грешка сум????

Иначе при Работнички (нема врска ако не е тимот за кој навиваш, сепак игра Македонски тим), да навиваш за некои други...тешка работа!

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
20,50,100....Важно за сите овие години Ливерпул доминирал.Челзи и 100 години да постои во ниеден сегмент нема да го стигне Ливерпул..:toe:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
А да се отворит Челзи - Ливерпул тема? :)

Иначе, во врска муабетов шо го прајте демек ак сум навивач на друг клуб не требит да одам да гледам Работнички - Ливерпул!? Не звучит малце ретардирано?
И да, на Градски ќе одам само заради Ливерпул да ги гледам, но незначит дека ќе навивам за нив, нормално ќе си навивам за Работнички, како секој (би требало) Македонец.

Kajgana Shop

На врв Bottom