:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Па кај ги кажа сите екипи кои се измислени за Лузерпул бе мизеријо.
Знаеш зошто Работнички не може да игра против некој од екипиве што ги наброја?Затоа што ниту Челзи,ниту Барселона и останатите не играат во Европа Лига(Куп Уефа).
Имаш право немаат свое јас.
Колку години нема Ливерпул ПЛ освоено бе мизеријо?
Иначе ќе навивам со душа за Работнички,ама ќе гледам на телевизија.Не ми се даваат пари да ги гледам патетикиве од Ливерпул.Да беа Фулам или Евертон ај некако,ама нискоразредни екипи не гледам јас.
Секако без навреда за навивачите на Работнички![]()
Не го бранам Челзи, ама само одговори ми на ова.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Нискоразредна екипа?????? Па ти поима немаш од фудбал хахаххахахаха Ливерпул е институција а посебно за Челзи хахахахаха ако Челзи е тим тогаш Ливерпул е ...не знам...нема збор за тоа......Челзи за Ливерпул е нешто подолу од 0....помири се со тоа.....може немаме ние титула во ПЛ 20 год ама вие немавте 50......така да не се секирај...и тоа ќе биде....ама после со што ќе се вадиш??????Со периодот од 2005-2009 кога Челзи ја направи својата 'историја'????? Хахаххахахахаха тешко тебе
Хахахахаххахахаа ............ќе ти одговорам со прашање......Колку има освоено Челзи во ЛШ?????Најинтересни се самопрогласените "навивачи" на Ливерпул во Македонија. Тие не знаат дека постои Работнички, или некој друг Македонски клуб..
--- надополнето ---
Не го бранам Челзи, ама само одговори ми на ова.
Колку од тие титули на Ливерпул ти ги имаш доживеано, па да се фалиш со нив?
Алоооооо кур ме боли мене за Челзи,ти кажав не сум нивни фан.Хахахахаххахахаа ............ќе ти одговорам со прашање......Колку има освоено Челзи во ЛШ?????
Јас имам доживеано....2005 во Истанбул.....а наскоро и во ПЛ...така да без гајле биди си ти
4 од вкупните 62.....а навивалите на Челзи колку...5 од вкупните 12????? Хахахаххаа ама добро...нели ти не си навивач на Челси......но на кој и да си сигурно имал и твојот клуб криза или пак ќе ја има......и ај да не бегаме сега офтопик доста е за денес.....Алоооооо кур ме боли мене за Челзи,ти кажав не сум нивни фан.
Мхм, се фалиш дека твојот тим има 20 титули, а ти имаш доживеано само 2. Баш би сакал да знам какво е чуството.
Хаха очекував дека некое детенце вака ќе реагира. :tv:Ќе одите да го гледате најголемиот англиски клуб а не да му се смеете....ќе госега на Ливерпул...а после приказни ќе кажувате.........ама тоа е....навивачите на Јунајтед,Челзи,Реал,Барса итн си се без свое јас..... на пример ја не би одел да ги гледам овие клубови и пари да ми дадат
Затоа што не сфатив од постов што е тоа без свое јас, ај уште еднаш? Ова ќе го сфатам дека ти и на телевизија го гледаш само ливерпул и никој друг. Така да не си релевантен да правиш муабет за фудбал, ако е тоа така. Пример еве јас ќе одам да го гледам Ливерпул со Работнички и ќе навивам за Работнички пошто е македонски клуб. Во земјава едвај чекаме да дојде некој голем клуб од рангот на тие што ги наброја и ако појдат луѓето да го гледаат пример Ливерпул а се навивачи на Барса тие се без свое јас ?Ќе одите да го гледате најголемиот англиски клуб а не да му се смеете....ќе госега на Ливерпул...а после приказни ќе кажувате.........ама тоа е....навивачите на Јунајтед,Челзи,Реал,Барса итн си се без свое јас..... на пример ја не би одел да ги гледам овие клубови и пари да ми дадат