UEFA Europa League 2010/2011

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Прво дома игра Работнички сега така?ако е така за една недела Работнички - Ливерпул!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Браво за Тетекс и Работнички!!!!!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Koга игра сеа Работнички со Ливерпул ????

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Iskra- 0-1 -Elfsborg, значи и официјално Тетекс - Елфсборг, можеби ќе беше полесно со Искра, Швеѓаните се појаки но во фудбалот никогаш не се знае.:)

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Подобро што се паднаа северните, губат на жешкото сонце овде 100 % :)

Инаку честитки за Тетекс и Работнички, само напред па да ги гледаме и двете екипи во групите :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.421
Па кај ги кажа сите екипи кои се измислени за Лузерпул бе мизеријо.
Знаеш зошто Работнички не може да игра против некој од екипиве што ги наброја?Затоа што ниту Челзи,ниту Барселона и останатите не играат во Европа Лига(Куп Уефа).

Имаш право немаат свое јас.
Колку години нема Ливерпул ПЛ освоено бе мизеријо?

Иначе ќе навивам со душа за Работнички,ама ќе гледам на телевизија.Не ми се даваат пари да ги гледам патетикиве од Ливерпул.Да беа Фулам или Евертон ај некако,ама нискоразредни екипи не гледам јас.
Секако без навреда за навивачите на Работнички:)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Нискоразредна екипа?????? Па ти поима немаш од фудбал хахаххахахаха Ливерпул е институција а посебно за Челзи хахахахаха ако Челзи е тим тогаш Ливерпул е ...не знам...нема збор за тоа......Челзи за Ливерпул е нешто подолу од 0....помири се со тоа.....може немаме ние титула во ПЛ 20 год ама вие немавте 50......така да не се секирај...и тоа ќе биде....ама после со што ќе се вадиш??????Со периодот од 2005-2009 кога Челзи ја направи својата 'историја'????? Хахаххахахахаха тешко тебе

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Најинтересни се самопрогласените "навивачи" на Ливерпул во Македонија. Тие не знаат дека постои Работнички, или некој друг Македонски клуб..

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Нискоразредна екипа?????? Па ти поима немаш од фудбал хахаххахахаха Ливерпул е институција а посебно за Челзи хахахахаха ако Челзи е тим тогаш Ливерпул е ...не знам...нема збор за тоа......Челзи за Ливерпул е нешто подолу од 0....помири се со тоа.....може немаме ние титула во ПЛ 20 год ама вие немавте 50......така да не се секирај...и тоа ќе биде....ама после со што ќе се вадиш??????Со периодот од 2005-2009 кога Челзи ја направи својата 'историја'????? Хахаххахахахаха тешко тебе
Не го бранам Челзи, ама само одговори ми на ова.
Колку од тие титули на Ливерпул ти ги имаш доживеано, па да се фалиш со нив?

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Rosemberg потполно си во право.Додека Ливерпул и Манчестер правеа историја Челзи беше просечна екипа.Но да не забегуваме од темата утре и официјално ќе кажат кога и кое време ќе играат Работнички со Ливерпул и Тетекс со Елфсборг т.е утре ќе одлучат.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Потврдено е, првата се игра у Македонија.

Liverpool have confirmed the first leg of the tie will be contested in Macedonia on Thursday, July 29.

Од официјалниот сајт на Ливерпул.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.421
Најинтересни се самопрогласените "навивачи" на Ливерпул во Македонија. Тие не знаат дека постои Работнички, или некој друг Македонски клуб..

--- надополнето ---

Не го бранам Челзи, ама само одговори ми на ова.
Колку од тие титули на Ливерпул ти ги имаш доживеано, па да се фалиш со нив?
Хахахахаххахахаа ............ќе ти одговорам со прашање......Колку има освоено Челзи во ЛШ?????
Јас имам доживеано....2005 во Истанбул.....а наскоро и во ПЛ...така да без гајле биди си ти

M

Mario Gómez

Гостин
Честитки за Тетекс и Работнички, многу ми е мило што успеаа и се надевам барем една од нив ќе ги помине преостанатите две кола.

Со среќа понатака со Ливерпул и Елфсборг.:)

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Хахахахаххахахаа ............ќе ти одговорам со прашање......Колку има освоено Челзи во ЛШ?????
Јас имам доживеано....2005 во Истанбул.....а наскоро и во ПЛ...така да без гајле биди си ти
Алоооооо кур ме боли мене за Челзи,ти кажав не сум нивни фан.
Мхм, се фалиш дека твојот тим има 20 титули, а ти имаш доживеано само 2. Баш би сакал да знам какво е чуството.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.421
Алоооооо кур ме боли мене за Челзи,ти кажав не сум нивни фан.
Мхм, се фалиш дека твојот тим има 20 титули, а ти имаш доживеано само 2. Баш би сакал да знам какво е чуството.
4 од вкупните 62.....а навивалите на Челзи колку...5 од вкупните 12????? Хахахаххаа ама добро...нели ти не си навивач на Челси......но на кој и да си сигурно имал и твојот клуб криза или пак ќе ја има......и ај да не бегаме сега офтопик доста е за денес.....
значи на 29ти на Филип 2
А за Даворче.....па тоа е добро да знаеш....само објасни им и на другите да не доаѓаат......што помалку навивачи од други клубови тоа подобро

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ќе одите да го гледате најголемиот англиски клуб а не да му се смеете....ќе го :drk: сега на Ливерпул...а после приказни ќе кажувате.........ама тоа е....навивачите на Јунајтед,Челзи,Реал,Барса итн си се без свое јас..... на пример ја не би одел да ги гледам овие клубови и пари да ми дадат
Хаха очекував дека некое детенце вака ќе реагира. :tv:
Туку шо ги мешаш Јунајтед,Челзи,Реал,Барса, сепак темата е за Eвропа лига, да не одиме офтопик. :tv:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Со среќа за Работнички и Тетекс. Се надевам ќе поминат уште некое коло па да се радуваме цела Македонија (со по некој исклучок, како некој од постовите нагоре :) )

--- надополнето ---

Ќе одите да го гледате најголемиот англиски клуб а не да му се смеете....ќе го :drk: сега на Ливерпул...а после приказни ќе кажувате.........ама тоа е....навивачите на Јунајтед,Челзи,Реал,Барса итн си се без свое јас..... на пример ја не би одел да ги гледам овие клубови и пари да ми дадат
Затоа што не сфатив од постов што е тоа без свое јас, ај уште еднаш? Ова ќе го сфатам дека ти и на телевизија го гледаш само ливерпул и никој друг. Така да не си релевантен да правиш муабет за фудбал, ако е тоа така. Пример еве јас ќе одам да го гледам Ливерпул со Работнички и ќе навивам за Работнички пошто е македонски клуб. Во земјава едвај чекаме да дојде некој голем клуб од рангот на тие што ги наброја и ако појдат луѓето да го гледаат пример Ливерпул а се навивачи на Барса тие се без свое јас ? :) Глупости

Јас мислам дека ако дојде некој клуб и да ти дадат без пари карта веднаш ќе истрчаш, а ако мислиш дека фудбалот е само Ливерпул си го згрешил спортот, веднаш префрлај се на карлнинг :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom