UEFA Europa League - сезона 2012-2013

• Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Тотенхем - Лацио

Атлетико Мадрид ќе игра речиси со втор состав. Ги нема Фалкао, Туран, Габи, Тиаго, Филипе, Годин.
Која ти е оваа на аватар? малце страшно ми изгледа :unsure:Како пластична верзија на Overly Attached GF

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Тотенхем - Лацио

Атлетико Мадрид ќе игра речиси со втор состав. Ги нема Фалкао, Туран, Габи, Тиаго, Филипе, Годин.
:facepalm:Како не видов порано,више ѓи лупнав двојка.

C

Creating.

Гостин
Тотенхем - Лацио

Се работи за повреди на сите овие играчи, или само ги одмара за некој потежок противник ?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Се работи за повреди на сите овие играчи, или само ги одмара за некој потежок противник ?
Ѓи одмара дефинитивно,затоа што викендов играа,освен ако не се повредиле у меѓувреме:unsure:.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Која ти е оваа на аватар? малце страшно ми изгледа :unsure:Како пластична верзија на Overly Attached GF
Баш си е убаво чупчето :love:

Не се повикани за натпреварот. Ја имаме нај лесната група, така да не се потребни. :)

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Знае некој кои утакмици ке одат на Арена Спорт, и дали ке има 4 утакмици од 19:00 и четири утакмици од 21:05?:)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.049
Значи Интер - Рубин од 21:00 на Арена Спорт 3. :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Според мене интер би требало да слави победа,сеа секако нема да биде лесно,сите знаемо колку са незгодни рубин,сеа екипата им е сменета,ама тоа не смее да не залажува.И ме интерсира дали знае некој со каков состав ќе излезе њукасал,ја мислим дека ќе се одмарат главните играчи.некако се повеќе тренери се одлучуваат да ѓи чуваат својте најдобри играчи,и со самото тоа се намалува нивото на квалитет,мое мислење е дека треба да се уќине ова натпреврување

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.108
Поени од реакции
9.049
Ти си за Интер, дај кажи ми искрено во кој состав ќе настапат и какви им се реално шансите за победа денес?
Немаат победа на домашен терен годинава. Ама од изјави на луѓето во тимот ќе одат на победа вечерва. Плус од тие 20тина што се повикани за вечерва 90% се од првата постава.

Јас за нив навивам но голем ризик е Интер, јас не би го играл. Ако ептен мораш иди на победа за Интер. :D

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Немаат победа на домашен терен годинава. Ама од изјави на луѓето во тимот ќе одат на победа вечерва. Плус од тие 20тина што се повикани за вечерва 90% се од првата постава.

Јас за нив навивам но голем ризик е Интер, јас не би го играл. Ако ептен мораш иди на победа за Интер. :D
1-1 и 3+ (4,70) :D Нека одат 20 денари :D

Вчера на таков тикет за 100 евра само Јуве... 2ка го имав.

Kajgana Shop

На врв Bottom