UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Член од
19 март 2013
Мислења
2.969
Поени од реакции
4.408
Бујрум! Кој можеше ваква разврска да претпостави? Дали ќе се повтори 2004 и некој underdog да освои?! Абе интересен е системов со третопласирани да одат, не заебавајте. Вакви калакурници стандарден систем не нуди :ROFLMAO: .
Прегледај го приврзокот 421627
Андердог евентуално Австрија или Румуниве ако се надминат себеси.
На крај одлично испадна за Холандија , може да се поправат.
Англија финале како и да е според мене , ќе убацат у четврта.
Горниот ждреб предвидлив, ама после 1/4 финале ќе биде јако.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.455
Поени од реакции
13.601
Шпанија (Германија) - Австрија посакувано финале.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.994
Поени од реакции
13.205
Шпанија-Германија
Португалија-Франција
Холандија-Австрија
Англија-Швајцарија
Автоматски споено мислење:

Шпанија освојува.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.615
Поени од реакции
18.869
Шпанија - Грузија
Германија - Данска
Португалија - Словенија
Франција
- Белгија
Романија - Холандија
Австрија - Турција
Англија
- Словачка
Швајцарија - Италија

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Свака част за Грузија. Како ги има скоцкано Сањол, алал вера. Не измислува топла вода, го користи она што го има максимално.

Не видов репрезентација на првенствово, па дури и од овие појаките да играат ваква транзиција како Грузијциве. Koга ќе отворат контра, милина за гледање. Не заслужија пораз против Турска, нит против Чешка и мило ми е што им се врати денеска.

Овој Микаутадзе лани го купи Ајакс, не се снајде таму у целиот хаос и се врати у Мец на полусезона, даде 13 гола, ама не им помогна да останат у лига. Гарант после европсково пак ќе има добра понуда и нема теорија да остане у Лига 2.

Штета што идат на Шпанија у 1/8 финале, али секако и ова е за нив епски успех.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.898
Поени од реакции
6.970
Свака част за Грузија. Како ги има скоцкано Сањол, алал вера. Не измислува топла вода, го користи она што го има максимално.

Не видов репрезентација на првенствово, па дури и од овие појаките да играат ваква транзиција како Грузијциве. Koга ќе отворат контра, милина за гледање. Не заслужија пораз против Турска, нит против Чешка и мило ми е што им се врати денеска.

Овој Микаутадзе лани го купи Ајакс, не се снајде таму у целиот хаос и се врати у Мец на полусезона, даде 13 гола, ама не им помогна да останат у лига. Гарант после европсково пак ќе има добра понуда и нема теорија да остане у Лига 2.

Штета што идат на Шпанија у 1/8 финале, али секако и ова е за нив епски успех.
А кој вели дека МОРА да испаднат од Шпанија? Досега се виде дека се е можно.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Не викам дека мора, ама реално е да испаднат, иако ја би сакал да пројдат. Ама Шпанија до сега покажа највише на првенствово и некако ми делуваат наострено да освојат.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.338
Za prethodnoto EP, Gruzija go jadea od nas vo barazot preku Liga na Nacii, denes vidi gi ...
Mnogu za kur ne ja biva zemjava nasa u picku materinu.
Па не дека бевме нешто којзнае подобри и тогаш, опасни беа Грузијците. Од тогаш се во подем.

Оној пеналџијата добар играч, гледам во Мец игра очекувам да го лапне појак тим.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Судијава не е нормален со картоните :cenzura:
1719437300984.png
Автоматски споено мислење:

Па не дека бевме нешто којзнае подобри и тогаш, опасни беа Грузијците. Од тогаш се во подем.

Оној пеналџијата добар играч, гледам во Мец игра очекувам да го лапне појак тим.
Подобри бевме, ама го немаа Квара.

Тогаш ние бевме на врвот, а тие допрва почнуваа да се креваат.
2 години после тој натпревар пак игравме во лигата на нации со Боби и матер ни ебаа.

Се надевам ќе успеат барем уште едни добри квалификации да извадат во следниве 2-3 години, иако и за нив делува како и за Исланд, ќе бидат добри пар години па после тоа ќе паднат

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.740
Piksi se vide deka blage veze nema otkako kaza deka oni se prasuvale protiv Anglija i go kontrolirale mecot.
1.Izgubi so primen gol na sam start od naptrevarot
2.Imaa tocno 0 sansi za gol

Trener posle takov natprevar kazuva deka bile uzasni, deka protivnikot ne bil nesto posebno iako cel svet go ocekuval toa zasto srbite bile autsajderi, ama iako oni izigrale prosecno, negoviot tim bil katastrofalen na teren, i ne go iskoristil losoto izdanie na englezite. Trener so pobednicki karakter i mentalitet toa ke go kazese posle toj naptrevar, posle istiot ima uste par izjavi vklucitelno i ovaa od pogore koi crtaat deka on ednostavno ne e za ovaa profesija, bar ne vo momentov, a mozda i nikad.

Najloso nesto za eden tim e da ima trener koj e totalno odlepen od realnosta i ne si gi voocuva sopstvenite greski, i ne go gleda ona sto i nie obicnite smrtnici mnogu lesno go zabelezuvame, takvite timovi otsekogas bile osudeni na neuspeh. Spaleti e isto takov trener kaj italijancive ama sekako mnogu podobar od Piksi, iako i on e svoeglav i najverojatno toa ke gi chini italijancive los rezultat na prvenstvovo, bukvalno gi delea 20 sekundi da ispadnat od istoto, so ogled deka ako ne dadese gol Zakanji, nemase da idat ko treti.

Inace denes kakva epska partija izigra Kvaraskelija za Gruzija, ko i cel tim, iscrtaa kako se gine za nacionalniot dres, krv isplukaa site, narocito on, mnogu jaka partija i si go potvrdi momentalniot status u fudbalot ko eden od pogolemite potencijali na koi treba da se vnimava vo idnina.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.454
Поени од реакции
9.157
Имаме две православија, Романија е веќе таму.
за нив посебно ме боли куров ( им ебам племето циганско), од срце ќе навивам против нив, па макар играле и со Косово.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Англија не стига до полу финале.
There, I said it.
Словачка мислам дека здравје ќе им земе на терен со игра на енглезиве. А и ако помине Англија понатака ќе бидеме сведоци на 120 минути очобол и радосни капки пот на ќелавицата на Дон Спалети.

Швајцарија сите тука ќе ве разочара.

Австрија и Турција ми е 5ка глава меч. Иако очекувам Австрија да иде даље, мала предност.

Холандија тера даље, реално доста поквалитетна репка. Очекувам романците да изгинат на терен до последна секунда и да шутираат секоја можна прилика, нормално тука може и некој евро гол да влезе.

Франција лаганица иде даље. Ќе убацат у брзина сеа после групиве. Белгија полоша не била, позади многу нестабилно ми делуваат.

Португалија даље, иако мислам дека Словенија доста ќе ги измачи.

Колку солидно и да делува Данска, Германија тука пушта машинерија и меле.

Шпанија иде даље, иако очекувам барем еден гол и одлична борба и чекање на контри од Грузија.

Полуфинале
Италија - Холандија
Германија - Франција

Доколку играте спортска и сакате да погодите тикет, Ве советуваме да играте спротивно од моите прогнози.
Со почит.

Kajgana Shop

На врв Bottom