McLovin
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 3.967
- Поени од реакции
- 15.505
Океј не сакам да бидам безобразен, ама ако земат некоја титула Барса сезонава, Рафиња исто ќе биде сериозен кандидат.И Јамал.![]()
Океј не сакам да бидам безобразен, ама ако земат некоја титула Барса сезонава, Рафиња исто ќе биде сериозен кандидат.И Јамал.![]()
Титулите се небитниОкеј не сакам да бидам безобразен, ама ако земат некоја титула Барса сезонава, Рафиња исто ќе биде сериозен кандидат.
Можда, ама ако Салах земе ЛШ или Премиер, со оваа статистика никој не може да го бутне.Титулите се небитни
Премиер ќе земе секако и ќе земе златна топка, заслужува затоа што секоја година е константен со бројките, не верувам дека некој друг ќе земе.Можда, ама ако Салах земе ЛШ или Премиер, со оваа статистика никој не може да го бутне.
Се чуваа за против твоите викендов.Овие па Барселона со то оле моле на додавањата жив оток се.
Туристичка атракција, никаква атмосфера нема.
Играчите се слушаат дури си дофрлаат на терен.
Не ми е јасно таков клуб со таква историја а амбиент нула на стадион.
Автоматски споено мислење:
Не знам за вас ама коментаторот кога ќе изговори АрауЖо мене по едно влакно од косата ми паѓа
На гости играат, а и кога почнаа оле моле баш тогаш му се врати Атлетико од два гола негатива.Се чуваа за против твоите викендов.
Би ја додал тука и Барса под водство на Енрике. Суарез, Меси и Нејмар, каков фудбал тогаш играа тоа беше мелем за очи. Башка го одраа Јувентус у финале ЛШ.Откако пратам фудбал, Борусија под Клоп и оваа Барса ми се најинтересни за гледање. Имало поквалитетни, посовршени, но овие играат највозбудлив фудбал.
Види по секоја логика треба да биде така ама на пример знаат од нигде никаде да изненадат еве на пример со МбапеМожда, ама ако Салах земе ЛШ или Премиер, со оваа статистика никој не може да го бутне.
Ti i koga se dupis so maz ti go spomnuvas Atletiko.На гости играат, а и кога почнаа оле моле баш тогаш му се врати Атлетико од два гола негатива.
Не ама сигурно има постелнина од Атлетико и постер на врата од Чоло инбуља во негоTi i koga se dupis so maz ti go spomnuvas Atletiko.
Додека е у мисионерска потајно фрла поглед кон вратата, по што свршува.Не ама сигурно има постелнина од Атлетико и постер на врата од Чоло инбуља во него