UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.076
Поени од реакции
1.493
Nejse vash stav e drug, moj deka nema vrska od faul... taka da dzabe ke se opravame. Odlukata na sudijata e ispravna spored mene.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.310
Поени од реакции
118.469
Nejse vash stav e drug, moj deka nema vrska od faul... taka da dzabe ke se opravame. Odlukata na sudijata e ispravna spored mene.
Па не е работата за став, него за очигледна работа. Види што си пишал во твојот претходен пост, а два реда погоре имаш видео од тоа што направи Конате. Никад со рамо не го гурна, него стави рака на грб и го турна Баркола, почиста ситуација амин. Дури ова што го ставил Гевара од Араухо е помлак контакт од она на Конате, а за истото доби црвен за разлика од Конате. Ко што пиша некој пред некоја страна, да свирнеше фаул и црвен никад немаше да ја поништи одлуката.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.310
Поени од реакции
118.469
Да да, не е Лига 1, а затоа секое коло квичат како не чинат судиите во ПЛ. Ако му ја залепам една на овој Ван Дајк со тоа мрсната коса, му ебам тоа орангутанот.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.076
Поени од реакции
1.493
Тоа викам... моето мислење и гледање на ситуацијата не е иста со вашата. Не гледам проблем у дуелот и до утре да се оправаме и да ми докажуваш со видеа. Јас не гледам јасна рака, влечење, гурање. Обичен контакт што се случуе на свка утакмица.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.669
Поени од реакции
15.356
Кубарси тикво една, а и Флик со овие офсајд замките не научи дека е мач со две острици ?
Прееска ако даеа гол ќе беше признат, не беше офсајд иако крена знаме судијата.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.669
Поени од реакции
15.356
Откако пратам фудбал, Борусија под Клоп и оваа Барса ми се најинтересни за гледање. Имало поквалитетни, посовршени, но овие играат највозбудлив фудбал.

Kajgana Shop

На врв Bottom