UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали може малку помош, сакам да купам карти за натпревар кога ќе игра Арсенал за изненадување ми е за наредна година, од која страна може да купам онлине ама да биде сигурно

Дали може малку помош, сакам да купам карти за натпревар кога ќе игра Арсенал за изненадување ми е за наредна година, од која страна може да купам онлине ама да биде сигурно
Карти купување само од официјалната страна на клубот, ако игра Арсенал на домашен терен.
Ако те интересира за натпревари кои ќе ги игра на гостување, тогаш од официјалната страна на другиот тим.
Билетите излегуваат во продажба отприлика месец дена пред да се изигра натпреварот, конкретно за лига на шампиони излезени се сите билети за оваа фаза, отвори на страната најубаво и види си таму

Карти купување само од официјалната страна на клубот, ако игра Арсенал на домашен терен.
Ако те интересира за натпревари кои ќе ги игра на гостување, тогаш од официјалната страна на другиот тим.
Билетите излегуваат во продажба отприлика месец дена пред да се изигра натпреварот, конкретно за лига на шампиони излезени се сите билети за оваа фаза, отвори на страната најубаво и види си таму
Важи дека ќе најде карта за Арсенал на официјалната страна

Важи дека ќе најде карта за Арсенал на официјалната страна
Тоа гледам и јас, само за членови се достапни карти колку што можев да видам
А шо е муабетот, оти нема за генерална публика ?

Тоа гледам и јас, само за членови се достапни карти колку што можев да видам
А шо е муабетот, оти нема за генерална публика ?
Оти имаат 55.000 сезонски карти продадено. Така функционираат во Англија јебига, таму секој меч стадионот е до последно место исполнет. Едино ако начекаш од некој што има сезонска па да ти ја наплати за тој меч само, знам колега мој така беше лани овој период да ги гледа Арсенал.

Оти имаат 55.000 сезонски карти продадено. Така функционираат во Англија јебига, таму секој меч стадионот е до последно место исполнет. Едино ако начекаш од некој што има сезонска па да ти ја наплати за тој меч само, знам колега мој така беше лани овој период да ги гледа Арсенал.
И Атлетико имаат над 40.000 сезонски карти секоја сезона и 140.000 членови па можиш до карта да дојдиш, освен кога играат со Реал или Барселона, тогаш тешко до карта.
Ама то шо викаш до последно столче е стадионот на секој натпревар, ваљда ретко некој член отстапува од картата

Kupi mu karti od Juventus... Uvek e poluprazen stadionot..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom