UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

GMC

Член од
18 мај 2024
Мислења
21
Поени од реакции
26
Се шегува бабушот, не се пали одма.. правите познавачи знаат кога е местенка.. Вчера на таква утакмица, со шанси и стативи на Лајпциг, никој не помислува дека е местенка..

Член од
9 септември 2009
Мислења
5
Поени од реакции
3
Дали може малку помош, сакам да купам карти за натпревар кога ќе игра Арсенал за изненадување ми е за наредна година, од која страна може да купам онлине ама да биде сигурно

Член од
5 март 2018
Мислења
16.449
Поени од реакции
18.707
Дали може малку помош, сакам да купам карти за натпревар кога ќе игра Арсенал за изненадување ми е за наредна година, од која страна може да купам онлине ама да биде сигурно
Карти купување само од официјалната страна на клубот, ако игра Арсенал на домашен терен.
Ако те интересира за натпревари кои ќе ги игра на гостување, тогаш од официјалната страна на другиот тим.
Билетите излегуваат во продажба отприлика месец дена пред да се изигра натпреварот, конкретно за лига на шампиони излезени се сите билети за оваа фаза, отвори на страната најубаво и види си таму

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.383
Поени од реакции
4.309
Карти купување само од официјалната страна на клубот, ако игра Арсенал на домашен терен.
Ако те интересира за натпревари кои ќе ги игра на гостување, тогаш од официјалната страна на другиот тим.
Билетите излегуваат во продажба отприлика месец дена пред да се изигра натпреварот, конкретно за лига на шампиони излезени се сите билети за оваа фаза, отвори на страната најубаво и види си таму
Важи дека ќе најде карта за Арсенал на официјалната страна

Член од
5 март 2018
Мислења
16.449
Поени од реакции
18.707
Важи дека ќе најде карта за Арсенал на официјалната страна
Тоа гледам и јас, само за членови се достапни карти колку што можев да видам
А шо е муабетот, оти нема за генерална публика ?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.651
Тоа гледам и јас, само за членови се достапни карти колку што можев да видам
А шо е муабетот, оти нема за генерална публика ?
Оти имаат 55.000 сезонски карти продадено. Така функционираат во Англија јебига, таму секој меч стадионот е до последно место исполнет. Едино ако начекаш од некој што има сезонска па да ти ја наплати за тој меч само, знам колега мој така беше лани овој период да ги гледа Арсенал.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.449
Поени од реакции
18.707
Оти имаат 55.000 сезонски карти продадено. Така функционираат во Англија јебига, таму секој меч стадионот е до последно место исполнет. Едино ако начекаш од некој што има сезонска па да ти ја наплати за тој меч само, знам колега мој така беше лани овој период да ги гледа Арсенал.
И Атлетико имаат над 40.000 сезонски карти секоја сезона и 140.000 членови па можиш до карта да дојдиш, освен кога играат со Реал или Барселона, тогаш тешко до карта.
Ама то шо викаш до последно столче е стадионот на секој натпревар, ваљда ретко некој член отстапува од картата

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.431
Поени од реакции
4.171
Kupi mu karti od Juventus... Uvek e poluprazen stadionot..

Kajgana Shop

На врв Bottom