UEFA Champions League - Season 2023/24

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Претходно имаше чист фаул недосуден над Кореа и оттаму почна контрата за голот на Лацио, ама никој не им е крив шо му оставија простор на голманот да се прошета и да дај гол 95 минута.
Изиграа докторска одбрана цел натпревар за на крај да ја посерат

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.330
Феликс какво играчиште. Едноставно е, таков техничар нема шанси да не се разигра во технички потковен тим опкружен со класа играчи. Ама битно кајгана експертиза го прогласи за пропаднат талент по игрите во мртвите Атлетико и Челзи каде и прајм Роналдињо би пропаднал.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.471
Поени од реакции
58.908
Каков профил влез на Проведел.
Инаку втор гол му е ова во кариера, има дадено претходно и во втора лига со Јуве Стабиа

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Феликс какво играчиште. Едноставно е, таков техничар нема шанси да не се разигра во технички потковен тим опкружен со класа играчи. Ама битно кајгана експертиза го прогласи за пропаднат талент по игрите во мртвите Атлетико и Челзи каде и прајм Роналдињо би пропаднал.
Затоа клубовите треба да си бираат играч според стилот на игра а не според кој каква звезда е или статистика.
Искрено мило ми е што конечно се разигра детето. Би сакал Хаверц сега да е следен што ќе си го тргне статусот на флоп во Арсенал.

Член од
13 август 2023
Мислења
934
Поени од реакции
2.299
Овој флоп, оној флоп, а никој не го споменува Филипс. Овој поголем флоп и од Хаверц е.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Нека дат 100-че таман :pipi:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Секако ти беше прва да паметуваш дека е слаб играч.
Секако, во Атлетико беше 3 години ни цент не оправда, се испокара со цел стручен штаб, се понашаше како лајно, покажа нула респект спрема фанови, шо требаше да го воспевам ?
Ојде во Челзи исто. Еве му ја Барселона среќен нека му е патот, нека има кариера, за Атлетико е бивши играч, или во превод Но ме интереса нада :toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.330
Секако, во Атлетико беше 3 години ни цент не оправда, се испокара со цел стручен штаб, се понашаше како лајно, покажа нула респект спрема фанови, шо требаше да го воспевам ?
Ојде во Челзи исто. Еве му ја Барселона среќен нека му е патот, нека има кариера, за Атлетико е бивши играч, или во превод Но ме интереса нада :toe:
Во ред тоа ама после епизодата во Челзи кој е најмртов во последните 25 години коментарите ви беа ете и во Челзи не го биваше не бива ништо од овој... демек ете видовме не е до Атлетико до Феликс е.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.549
Поени од реакции
18.800
Секако ти беше прва да паметуваш дека е слаб играч.
Феликс е несомнено голем талент, премногу, тоа сите го знаат ама карактерно не е созреан уште. Не можи на тие години да се понаша како небаре све има освоено и е Кристијано Роналдо, се лигави оти го вадат на сред игра, па Гризман ќе го земам за пример кога направи трансфер во Атлетико грееше клупа на почетокот дури да се вклопи во тимот и не зуцна ни буква,овој де преку женската, де преку брат му пушташе провокации до Чоло и остали, шутираше шишиња на клупа кога ќе беше заменет и слично.
Во Атлетико никогаш не ги оправда тие пари фрлени за него, дали тоа е заради стилот на игра кој го практикува Симеоне не знаеме, ќе го видиме во Челзи. Многу неконстантност покажа во Атлетико, два натпревари ќе искинеше третиот лежерно си трчкареше на терен.
Не е тип на играч за Чоло факт, на Чоло му требаат играчи кои ќе ораат на терен и дефанзивно и офанзивно, Феликс е мекуш, едвај чекам да видам во Премиер како ќе се снајде кога треба против киклопи да се турка, со плачење со првиот авион ќе сака да избега во Мадрид, макар било и позајмица во Рајо Мајадахонда :ROFLMAO:
Уште еднаш некој ако ме цитира дека имам речено дека Феликс бил слаб играч нема да бирам зборови за цитирање.
Никогаш немам речено дека е слаб играч туку едвај чекав да замини од клубот поради околностите поврзани со него.
Никогаш не ги оправда парите во Атлетико. Тоа дека не му одговарал стилот на игра не знам и не ме интересира, сега ние цел тим ќе го прилагодуваме за Феликс да се осеќа слободно на теренот, на немој. Игра Атлетико и офанзивен фудбал, лани сезоната ја завршија со три гола помалку дадени колку таа Барса шо ја збораш, технички многу поодобра.

Проблемот беше друг кај него, во главата,има преголемо его и е лигле карактер па се искара прво со Чоло оти се уфилма дека е звезда и никој не смеј да му преречи нешто, па после паметуваше преку социјални мрежи од на брат му профилот, па даваше изјави преку медиуми и така натаму.
Нека изигра во Барселона ама нека изигра цела сезона, па ќе видиме шо е како е. Јас спортски ќе му посакам се најдобро и нека го докажи конечно потенцијалот кој го поседува.
Автоматски споено мислење:

Во ред тоа ама после епизодата во Челзи кој е најмртов во последните 25 години коментарите ви беа ете и во Челзи не го биваше не бива ништо од овој... демек ете видовме не е до Атлетико до Феликс е.
Епа сега тој на терен делуваше како да му срушен светот, мртовец, шо да велиме ејјј јак Феликс бе, Атлетико се заебаа.
Коментари се носат од тоа шо се гледа на терен, не си гледаме ние на прсти дека тој ќе прерасне во играчиште.
Макар шо пак ќе ти речам јас ни тогаш не реков дека е слаб, ме имате измешано со други. Еве во коментарот погоре истото го имам напишано

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom