UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.887
Да Боро, тоа и му беше поентата на Сладолед, демек првоаприлска шега кажувам за Интер во финале.
Ооо во трол еволуирал сладоледот значи. :D

И мене ми беше чудно од каде попусти за први април. Каков бот. :facepalm:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Уу, со Шити. Добро е што втората утакмица е на Алијанц.

Одлична ждребка, ако сакаш да си најдобар во ЛШ - не треба да се плашиш од другите, колку и да се јаки.
Идеме да му ја видиме грдата фаца на Халанд како ќе тагува.

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Дечки ме интересира како одат цените за аранжмани за Истанбул? Порано ако резервираш поевтино е?
Прашај во фан клуб Ливерпул, може некој ќе ти продаде смештај :icon_mrgr:

океј е, глуп форс е, не ме распнувајте.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Интересно е како од некои членови се добива впечаток дека ова шо го направиле Милан и Интер е успех, додека Јувентус кога играше финале против almighty Барса беше неуспех дека не освоиле :) илу па кога стигале 1/4 или 1/8 финале.

Иначе тоа што Клоп стигнал таму каде што е тотално заслужено пособено дека градел тимови од 0 и сигурно сега нема да речи не не фала не трошам па и Гвардиола, Инзаги од др страна добива шанса да го менаџира бившиот италијански шампион со солиден тим и потфрла. Не се сите напраени за да водат топ тип додуша и некогаш коцките треба да ае наредени и да научиш нешто (Како Спалети на стари години). Пиоли е уште еден Раниери за мене лично. Тренер кој мислам дека некој од останатите клубови во ЕУ би ги менаџирал во најдобар случај само 6 месеци додека бараат др тренер.

Има причина зошто не добиле шанса во некој клуб со буџет како на пр Конте.
Интер и Милан немаат долгодишна доминација во лигата. Исто не трошат по 80-100 милиони за трансфери како што правеше јувентус. Исто така Милан и Интер не го купуваат најјакиот играч од директната конкуренција па разликата е огромна и споредбава ти е смешна.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.649
Поени од реакции
17.528
Интер и Милан немаат долгодишна доминација во лигата. Исто не трошат по 80-100 милиони за трансфери како што правеше јувентус. Исто така Милан и Интер не го купуваат најјакиот играч од директната конкуренција па разликата е огромна и споредбава ти е смешна.
Се освен освојување не е за славење таа беше нормата за Јувентус таа е и за останатите.

Пособено кога Јувентус освојувал оти лигата била слаба.

Првото финале беше без Игуаин и Пјанич.

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.454
Куп на Италија ждреб :pos:

Ги шлакаме и едните и другите, само Бенфика да се смилува прво и да се изнапромашуваат како Порто. Лапај си финале и 7 комада од Сити.

Сериозно сега, од сите 4 екипи на таа страна од ждрепката само Наполи заслужуваат финале, ама ги знаеме какви се. За нив е најтешко што мора преку екипи кои добро ги познаваат. Имаат менталитет на мал тим и тренер што знае да усере кога најмалку очекуваш. Во секој случај, ако стигнат до финале и под услов да се во сегашнава форма, италијанскиот фудбал нема да се резили.

За нас и за комшиите шта речи, и сами не знаеме како сме таму каде што сме во моментов. Се најдовме на послабата страна од ждребот и сега се е отворено.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Кое тролање испадна ждрепкава. Не толку за сега, колку за полуфинале. Од сите осум екипи Наполи има најголеми шанси за финале сега. Лудница ќе биде ако стварно освојат на крај.

Сити - Баерн очекувам да бидат мега јаки дуели и ќеф ми е што се паднаа заедно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom