UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.649
Поени од реакции
18.909
Да останеше 2:0 резулататот ќе вртеа муабетите како Крос и Модрич се стари и Реал е презаситен во ЛШ :icon_lol:
Каков бродолом, имаш резулатат имаш игра и не само што ти го вртат натпреварпт туку и петарда јадиш, до крај уште некој ке примат 1000 %
Парите за картите треба да му ги рефундираат на навивачите :)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.649
Поени од реакции
18.909
Едно време Арнолд и Робертсон најдобри дефанзивци во светот беа :icon_lol:
Потпросечна екипа е Ливерпул моментално, нема играчи ни против Брајтон да се носи а не со Реал.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
И него би му дал да те пегла?!
Не само што е индикативно, туку е загрижувачки, што од сите твои профили размислуваш за сексуален чин помеѓу двајца мажи, со особена фиксација на мене.
Не сум хомофобичен, напротив, те поддржувам да излезеш од плакарот, ама не, не сум заинтересиран за нешто повеќе од интернет размена на мислења.
Извини. :smirce:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Како може Реал секоја година да има по едно два-три гола слични во битни моменти. Сите светци се за нив.

Сега ќе ми пишат среќата ги прати храбрите, пресинг или што ти знам. Као демек овие Баерн, Сити, Јунајтед итн не напаѓаат, не играат храбро и не играат пресинг.
Или Супер Лига или не пуштаме никој друг да освои.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.115
Поени од реакции
3.877
Страшно во колку лоша форма се дефанзивциве и Алисон. Не ме чуди што денес изгубија, иако да не ја пропуштеа таа шанса во 24-та минута веројатно подруго ќе беше. Алисон сезонава безвезе голови прима и од послаби екипи во ПЛ, па сега за Реал ништо чудно. :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom