UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.312
Поени од реакции
19.780
Вчера и Винициус го искара Анчелоти, таков денот беше :ROFLMAO:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.330
Поени од реакции
46.954
Сплотени сите како еден, што би рекол @Stefan-kobe
Се распаѓаат, пророштвото на човекот што кршеше јајца полека но сигурно се остварува.
Се очекува и Касемиро во ФА куп да достави едно 2-3 ситни преломчиња од по 2 месеца аут ништо повеќе не треба. :popce: :popce: :popce:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.673
Поени од реакции
59.781
Се распаѓаат, пророштвото на човекот што кршеше јајца полека но сигурно се остварува.
Се очекува и Касемиро во ФА куп да достави едно 2-3 ситни преломчиња од по 2 месеца аут ништо повеќе не треба. :popce: :popce: :popce:
In Epic We Trust!

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
@MiteReal последниве неколку месеци откако Меси освои СП, Сити го силуваше Реал и Барса е на +14 а јавниот обвинител уште не им одземал 15 бодови, секогаш проследено со нервен слом на форумов на сред ноќ во 2 со најјакиот можен copium

Ме боли стап за Аргентина и за Сити.
За ова со 8арса може да се каже :D
А се што пишувам, е тоа што е фактички, сеа на некој тоа му се допаѓало или не, негова ствар..

Тебе те приметувам и Че гевара, дека сте страшно искомплексирани со Реал.
Така што поише има вистина у тоа дека вие задњава година дури нижеше Реал 6 титули за ред, дека ве маваше нервен слом... али Ок, теши си се дека јас се замарам со Сити што ги глеам 3 пати у годината или Аргентина 3 пати у 4 години :icon_lol:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.744
Поени од реакции
22.927
За ова со 8арса може да се каже :D
А се што пишувам, е тоа што е фактички, сеа на некој тоа му се допаѓало или не, негова ствар..

Тебе те приметувам и Че гевара, дека сте страшно искомплексирани со Реал.
Така што поише има вистина у тоа дека вие задњава година дури нижеше Реал 6 титули за ред, дека ве маваше нервен слом... али Ок, теши си се дека јас се замарам со Сити што ги глеам 3 пати у годината или Аргентина 3 пати у 4 години :icon_lol:
Ај дека си ме спомнал, да те демантирам.
Грешка голема си, или си ме помешал со некој или нешто погрешно си разбрал.
Ни малку не сум искомплексиран од реал, ниту пак постои причина за такво нешто. А можеби и имаш некое свое погрешно сфаќање за значењето на зборот комплекс.

За ова со нижењето 6 титули (во 2 сезони btw), не знам колку години имаш и од кога гледаш фудбал, ама јас ја имам таа среќа да го гледам мојот омилен тим како освојува 6 титули во една сезона.
Искуцај на гугл/википедија што значи sextuple и ќе ти се разјасни.

Еве на пример што вика википедија:
FC Barcelona and FC Bayern Munich are the only two teams to have achieved the sextuple, having achieved that in 2009 and 2020 respectively.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.650
Поени од реакции
59.558
Manuel Akanji was the 4th option as a center back for Borussia Dortmund.

He moved to MAN CITY and has become one of their key players, helping take them to a UCL final.

An incredible turnaround.

Не е до Пеп, многу пари имаат Сити :rolleyes:
Ај провери си го инфово

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.330
Поени од реакции
46.954
Manuel Akanji was the 4th option as a center back for Borussia Dortmund.

He moved to MAN CITY and has become one of their key players, helping take them to a UCL final.

An incredible turnaround.

Не е до Пеп, многу пари имаат Сити :rolleyes:
Infovo e pogresno on so many levels, po 25 nastapi samo vo liga imal kako starter, od 34 kola, i starter na site tekmi od LS, ova zborime za posledni 2 godini u toj dres, ne znam zaso ne e ful sezona izigrana moze i povreden bil ama ko za 4ta opcija nekako ova mnogu deluva :))

Pep e sekako mastermajnd ama si zema starter od Borusija, e sea sumata koja go platija ne e voopsto golema, mislam 17m evra, ne znam zasto e tolku mala, ili pa bil pred istek na dogovor odnosno imal godina do istek i ne planiral da prodolzi, nebitno, top transfer od sekoja mozna perspektiva,

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Многу луѓе ќе умрат од мака ако освои Интер, тоа ќе биде убаво да се види. :D
Истите ќе ликуваат тука со бајати досетки и лејм хумор за да си напраат да им биде лесно да душичките.
normalno deka kje umrat od maka, inter da osvoi LS e ekvivalent na osvojuvanje na lazio na Serija A, mnogu teshko i nevozmozno i ti treba eden ton srekja za istoto

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Pep e sekako mastermajnd ama si zema starter od Borusija, e sea sumata koja go platija ne e voopsto golema, mislam 17m evra, ne znam zasto e tolku mala
Му истекуваше договорот летово, имаше некои шпекулации за у Интер без пари ама Стекот рече не, пошто шутирал слободни у Борусија.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.322
Поени од реакции
4.238
Infovo e pogresno on so many levels, po 25 nastapi samo vo liga imal kako starter, od 34 kola, i starter na site tekmi od LS, ova zborime za posledni 2 godini u toj dres, ne znam zaso ne e ful sezona izigrana moze i povreden bil ama ko za 4ta opcija nekako ova mnogu deluva :))

Pep e sekako mastermajnd ama si zema starter od Borusija, e sea sumata koja go platija ne e voopsto golema, mislam 17m evra, ne znam zasto e tolku mala, ili pa bil pred istek na dogovor odnosno imal godina do istek i ne planiral da prodolzi, nebitno, top transfer od sekoja mozna perspektiva,
Не е битно и прв избор да бил, никој ни го бараше од големиве екипи, ниту пак очекуваа ваква сезона од него.
Лапорте што беше стандарден дефанзивец лани го седна на клупа.
Муабетот ми е дека знае да го извади најдоброто од секој играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom