Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.674
- Поени од реакции
- 59.787
Сплотени сите како еден, што би рекол @Stefan-kobe
Значи освен пола светЦел свет ќе биде за Интер освен Барса фан бојс и јувенташите и миланезите.![]()
Не значи.Значи освен пола свет![]()
Се распаѓаат, пророштвото на човекот што кршеше јајца полека но сигурно се остварува.Сплотени сите како еден, што би рекол @Stefan-kobe
In Epic We Trust!Се распаѓаат, пророштвото на човекот што кршеше јајца полека но сигурно се остварува.
Се очекува и Касемиро во ФА куп да достави едно 2-3 ситни преломчиња од по 2 месеца аут ништо повеќе не треба.![]()
![]()
![]()
Ме боли стап за Аргентина и за Сити.@MiteReal последниве неколку месеци откако Меси освои СП, Сити го силуваше Реал и Барса е на +14 а јавниот обвинител уште не им одземал 15 бодови, секогаш проследено со нервен слом на форумов на сред ноќ во 2 со најјакиот можен copium
Ај дека си ме спомнал, да те демантирам.За ова со 8арса може да се каже
А се што пишувам, е тоа што е фактички, сеа на некој тоа му се допаѓало или не, негова ствар..
Тебе те приметувам и Че гевара, дека сте страшно искомплексирани со Реал.
Така што поише има вистина у тоа дека вие задњава година дури нижеше Реал 6 титули за ред, дека ве маваше нервен слом... али Ок, теши си се дека јас се замарам со Сити што ги глеам 3 пати у годината или Аргентина 3 пати у 4 години![]()
Ај провери си го инфовоManuel Akanji was the 4th option as a center back for Borussia Dortmund.
He moved to MAN CITY and has become one of their key players, helping take them to a UCL final.
An incredible turnaround.
Не е до Пеп, многу пари имаат Сити![]()
Infovo e pogresno on so many levels, po 25 nastapi samo vo liga imal kako starter, od 34 kola, i starter na site tekmi od LS, ova zborime za posledni 2 godini u toj dres, ne znam zaso ne e ful sezona izigrana moze i povreden bil ama ko za 4ta opcija nekako ova mnogu deluvaManuel Akanji was the 4th option as a center back for Borussia Dortmund.
He moved to MAN CITY and has become one of their key players, helping take them to a UCL final.
An incredible turnaround.
Не е до Пеп, многу пари имаат Сити![]()
normalno deka kje umrat od maka, inter da osvoi LS e ekvivalent na osvojuvanje na lazio na Serija A, mnogu teshko i nevozmozno i ti treba eden ton srekja za istotoМногу луѓе ќе умрат од мака ако освои Интер, тоа ќе биде убаво да се види.
Истите ќе ликуваат тука со бајати досетки и лејм хумор за да си напраат да им биде лесно да душичките.
Му истекуваше договорот летово, имаше некои шпекулации за у Интер без пари ама Стекот рече не, пошто шутирал слободни у Борусија.Pep e sekako mastermajnd ama si zema starter od Borusija, e sea sumata koja go platija ne e voopsto golema, mislam 17m evra, ne znam zasto e tolku mala
Не е битно и прв избор да бил, никој ни го бараше од големиве екипи, ниту пак очекуваа ваква сезона од него.Infovo e pogresno on so many levels, po 25 nastapi samo vo liga imal kako starter, od 34 kola, i starter na site tekmi od LS, ova zborime za posledni 2 godini u toj dres, ne znam zaso ne e ful sezona izigrana moze i povreden bil ama ko za 4ta opcija nekako ova mnogu deluva)
Pep e sekako mastermajnd ama si zema starter od Borusija, e sea sumata koja go platija ne e voopsto golema, mislam 17m evra, ne znam zasto e tolku mala, ili pa bil pred istek na dogovor odnosno imal godina do istek i ne planiral da prodolzi, nebitno, top transfer od sekoja mozna perspektiva,