UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
It goes without saying, премило ми е што Сити ги уништи преценетите Баварци. Пак нека се чалами Милер по социјални мрежи и нека мењаат тренери на сред сезона... Ајт таму во Бундес изигравајте први во село... Туку го нема најистакнатиот нивен фан на форумов, кој ја прогласи оваа генерација на Баерн за најдобра во историја на светот и векот. Од тогаш полуфинале не помирисаа.

Сити има се' што му треба за оваа сезона конечно да освои. Одлично изгледаат како тим а Халанд изгледа како баш онаа алка што им фалеше. Против Реал во ЛШ нема лесна утакмица ама мислам дека Сити ги научи грешките од лани. Ќе видиме, како и да е, треба да бидат интересни дуели.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Кога и каде ќе има пуштено карти за утакмиците?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
@ob1

Челзи или уште пубо пациентине Барселона. :cool:

Јас кога би бирал, Сити би одбрал. Машини се и имаат појак тим на хартија од Реал, ама можат да изгорат од преголема желба за да освојат ЛШ. Некако да го отворат резултатот Интер/Милан во финалето против Сити, има некоја шанса да почнет да грешат Сити, нервоза да ги фати, па да почнет да игрет груба игра, па овие лежеле по 10мин на секој фаул и така. Тешко, ама шознам, не е невозможно.
Ако дадат пак први Сити гол, толку ќе е, 3 / 4 - 0 / 1 , ќе е.

Со Реал пак, и да им дадеш прв гол, знајш дек немат да паднат во депресија играчите ќе си играат ко шо требит, многу се поискусни и финалето ќе им биде just another day at the office. И + Анчелоти е подобар тренер за финалиња од Пеп.

That being said, сепак би им дал поголеми шанси на Сити дека ќе игра финале. Таа желбата за ЛШ да освојат, отколку Реал кои се "презаситени" од трофеи, ќе прави разлика на терен.

Интер - Милан е класика 50 - 50, кој друг вика инаку, мамит и вошки имат.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.410
Поени од реакции
11.898
Ние против Бенфика од 3-1 не успеавме да се добраниме, не па од Сити при минимално водство. И изгубени да се максимално, и топка да неможат да си додадат, пак ќе брцнат 1-2 гола против нас. Ептен умреници сме.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
754
Поени од реакции
1.636
It goes without saying, премило ми е што Сити ги уништи преценетите Баварци. Пак нека се чалами Милер по социјални мрежи и нека мењаат тренери на сред сезона... Ајт таму во Бундес изигравајте први во село... Туку го нема најистакнатиот нивен фан на форумов, кој ја прогласи оваа генерација на Баерн за најдобра во историја на светот и векот. Од тогаш полуфинале не помирисаа.

Сити има се' што му треба за оваа сезона конечно да освои. Одлично изгледаат како тим а Халанд изгледа како баш онаа алка што им фалеше. Против Реал во ЛШ нема лесна утакмица ама мислам дека Сити ги научи грешките од лани. Ќе видиме, како и да е, треба да бидат интересни дуели.
Pa City i lani bese mnogu podobar protivnik od Real. Splet na okolnosti i 2 penali gi spasi. Fudbalski ne bea niti blizu do nivoto na City no, ova e LS kade cesto pati resavaat sitni detali. Real mi se cini godinava e duri poslab od lani, nema da me cudi da bidat deklasirani vo dvomecot. City godinava ima neverojaten tim, hemija i drskost. Im nedostiga psiholoskiot parametar kade znaat da chouknat vo odredeni momenti. Doduse Real godinava i nemase nekoj poseriozen test ( Liverpul i Chelzi ne se ni blisku do ona sto bea lani) , grupnata faza im bese meh. Najseriozni testovi imase so edna mrtva Barca koja gi dobi i nadigra nekolku pati.
Da dme zdravi i zivi, sekako ke bide interesno polufinale.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.655
Кога и каде ќе има пуштено карти за утакмиците?
За финалето само на uefa.com, по пат на ждрепка. А кога не се знае, јас скоро секој ден проверувам, нема ништо.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Syn @Џонтра Волта @Stefan-kobe @Клипче @Hm_Hm @Хефест

И останати фанови на Интер/Милан, кого повеќе би сакале во потенцијално финале Реал или Сити, и зашто?
Сити. Појак ќе биде филингот и моментот коа ќе освоиме.
Пошто ако го тепаме Реал у финале ќе има муабети од типот дека се презаситени, не им била битна утакмицата и слично. Ќе ни биде омаловажена титулата.

Така да Сити, цел свет ќе биде со нас, ќе му се ситат сите на Пеп. Освен Филе, миланезите, јувенташите и некои барсаши.

;) ;) ;) ;) ;)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.980
Поени од реакции
15.345
некои барсаши.
Многу тешка ситуација ќе биде за барсашите. Ако освои сити, тогаш Халанд ќе има големи шанси да му ја земе златната топка на меси во ноември, од друга страна пеп ќе освои лш после 40 години и ќе можат да го крунисаат за гоат тренер. Незгодно е да си барсаш деновиве, треба да балансираш меѓу меси, аргентина, пеп и барса. Среќа последниве немаат вода во очи, па единствната дилема е пеп или меси.

Член од
27 мај 2018
Мислења
1.016
Поени од реакции
1.683
Сити. Појак ќе биде филингот и моментот коа ќе освоиме.
Пошто ако го тепаме Реал у финале ќе има муабети од типот дека се презаситени, не им била битна утакмицата и слично. Ќе ни биде омаловажена титулата.

Така да Сити, цел свет ќе биде со нас, ќе му се ситат сите на Пеп. Освен Филе, миланезите, јувенташите и некои барсаши.

;) ;) ;) ;) ;)
Историјата вели дека Интер и Милан 2 пати се имаат сретнато во лш, и 2 пати во полу финале и 2 пати го изеден еден клуб, планот е да има 3 од 3 ;) п.с. план не е план ако не претрпи измени

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.950
Историјата вели дека Интер и Милан 2 пати се имаат сретнато во лш, и 2 пати во полу финале и 2 пати го изеден еден клуб, планот е да има 3 од 3 ;) п.с. план не е план ако не претрпи измени
Два натпревари, едно полуфинале.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Многу тешка ситуација ќе биде за барсашите. Ако освои сити, тогаш Халанд ќе има големи шанси да му ја земе златната топка на меси во ноември, од друга страна пеп ќе освои лш после 40 години и ќе можат да го крунисаат за гоат тренер. Незгодно е да си барсаш деновиве, треба да балансираш меѓу меси, аргентина, пеп и барса. Среќа последниве немаат вода во очи, па единствната дилема е пеп или меси.

Единствената дилема кај нив е Risperdal таблети од 4mg, или ортома.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
2005та 1/4 финале беше

За финалето само на uefa.com, по пат на ждрепка. А кога не се знае, јас скоро секој ден проверувам, нема ништо.

За полуфиналниве Милан-Интер прашуев, за Истанбул да видимо прво :))

@Syn @Џонтра Волта @Stefan-kobe @Клипче @Hm_Hm @Хефест

И останати фанови на Интер/Милан, кого повеќе би сакале во потенцијално финале Реал или Сити, и зашто?

Реал.
1. Ако освојат титула да имам кого да заебавам овде
2. Не постои навијач на Милан што не го сака Анчелоти.
3. Стилот на игра на Реал повише му одговара на Милан

Последно уредено:
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Ниту била ниту ќе биде. Не ми е јасно од каде ја вадите логиката... Меси освои СП и тоа му е круна на кариерата. Мене како негов фан апсолутно не ми е гајле дали ќе освои Златна топка по стоти пат или ќе освои Халанд или Мбапе или било кој... Ниту па на кариерата на Пеп нешто посебно му зависи дали годинава ќе освои ЛШ или не...

Сериозно мислиш дека некој фан на Барса ќе навива за Реал против Сити за Халанд да не освои Златна топка?
Автоматски споено мислење:

Единствената дилема кај нив е Risperdal таблети од 4mg, или ортома.
На фанови на лидерски екипи не им требаат таблети и ортома. За фанови на 11-то пласирани екипи не сум баш сигурен...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom