Сега знам која си, но не е убаво вака да објавуваш наши лично преписки. Ќе се изнервирам ќе објавам се што сме пишувале.Прегледај го приврзокот 308505
Како малце да ми беа тука жалопојките почнаа и заканувачки пораки да ми стигаат
Nothing new here, just a Milan fan with mozocen udar![]()
Ti be mesto da i ponudis da iskocite na vecera, pa malku romantika, pa malku uzivancija, zemal si ì pcuel sve po spisok..Сега знам која си, но не е убаво вака да објавуваш наши лично преписки. Ќе се изнервирам ќе објавам се што сме пишувале.![]()
Нема романтика кога е во прашање фудбал. Не верувам ниту во таа фудбалска романтика.Ti be mesto da i ponudis da iskocite na vecera, pa malku romantika, pa malku uzivancija, zemal si ì pcuel sve po spisok..
Еве конкретно Виљареал со Днолбиол и Днорено имаше 7 зицери против Јунајтед.Dajte info za drugive tekmi sto se desavalo, osven juve - celzi naravno
Единствен со мозочен удар во цела ситуација е османлиското ќелаво копиле, уште дрес од атлетико да облечеше и да имавме целосен циркус, досега требаше да му се забрани да помириса трева, ама ете помина еден ден и уште судија е и никому ништо ко ништо да не било.Прегледај го приврзокот 308505
Како малце да ми беа тука жалопојките почнаа и заканувачки пораки да ми стигаат
Nothing new here, just a Milan fan with mozocen udar![]()