- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 4.154
Чист црвен за De Bruyne ...
Не ја знам ситуацијата со Ван Бисака ама мислам дека не му даде црвен на КДБ зашо му склизна топката и потоа го нагази, не беше она класичен намерен старт на нога. Мада реално пола судии гарант би го исклучиле без размислување.Прегледај го приврзокот 308413
Сега за Дебрујн нема црвен, а за ист старт Ван Бисака доби црвен.
Да ви ги ебам критериумите.
Ако до сега не го научивте дека сака да е во центар на внимание со одлукиве и да има контроверза. Секоја 50/50 одлука ке му биде таа која по која ке го зборат низ медиуми...Искомплексираниот Чакир уништи одличен натпревар. Јас немам видено олку брзо да даде два жолти без опомена и со сосема рандом старт за вториот. Ужас, вријам од нервоза.
Нема кохонес да си ја повтори грешката.Oвој судијава што не му даде црвен на Де Брујне е истиот судија што го исклучи Ван Бисака за сличен старт...
Не е истиот, овој е Шпанец, тој беше Французин.Oвој судијава што не му даде црвен на Де Брујне е истиот судија што го исклучи Ван Бисака за сличен старт...
GrmeheehehehehehehehehehehehheehehehheehehheehehehheehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehheehheehheehehehehehehehehehehehehehehheheehehehehehehehehehheЈезива умрена екипа е Интер.