Kaква атмосфера сакаш, кога не може да наполнат стадион...Каква пластична екипа овие Сити, цело време само навивачите на Атлетико се слушаат.
Не е точно ова. Имаше Куња мислам дека, еден полуобид и шут у гол при една контра у второ полувреме.Супер ја прочитаа играта на Сити.
Не е ова за шут во гол, туку било каков шут воопшто.
Аууу каков успех ама ке видите у Мадрид какви трансформери ке бидат у Барса прајм ке се претворатНе е точно ова. Имаше Куња мислам дека, еден полуобид и шут у гол при една контра у второ полувреме.
Ова е 100% грешка бидејќи мислам дека Љоренте имаше еден шут во второто полувреме на една полуконтраСупер ја прочитаа играта на Сити.
Не е ова за шут во гол, туку било каков шут воопшто.
Интер на Мурињо што им даде 3 гола на Барса, за таа сезона мислиш?Абе и јас најмалку сум љубител на тој стил што го игра Симеоне, ама кои дволични фаци има на форумов, а и општо во фудбалскиот свет
Кога го игра тоа Атлетико, тогаш е антифудбал, ама кога го играл некој друг претходно (пример Мурињо со Интер), тогаш тоа е tactical masterpiece
Не не обратно беше со муабетот, Мурињо е најкритикуван за паркирање автобус а тоа на Чоло е мастермајндАбе и јас најмалку сум љубител на тој стил што го игра Симеоне, ама кои дволични фаци има на форумов, а и општо во фудбалскиот свет
Кога го игра тоа Атлетико, тогаш е антифудбал, ама кога го играл некој друг претходно (пример Мурињо со Интер), тогаш тоа е tactical masterpiece
Нека си купат навивачиKaква атмосфера сакаш, кога не може да наполнат стадион...