Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.914
- Поени од реакции
- 30.890
Град истури пола саат пред натпревар.
![]()
Цела недела вака ќе биде упм.
Град истури пола саат пред натпревар.
![]()
Цела недела вака ќе биде упм.
I selo da vrne, pak moraa da go iscistat terenot.. ebate profesionalciteГрад истури пола саат пред натпревар.
![]()
Ди Марија и Икарди како за Сити да играат. Едниот не излезе од блам, другиот го нема никаде.Ди Марија ај сам искочи си молим те.
Не дека го правдам нешто ама Икарди не е играч што сам ќе создаде нешто, него треба да му подадат/наместат, сеедно. Ди Марија е убедливо најслаб на терен, се што пипна поеба, дно дна, уште па и празен гол утна. Уште поголем проблем е теренот, не може нормална игра да се воспостави.Ди Марија и Икарди како за Сити да играат. Едниот не излезе од блам, другиот го нема никаде.
Точно, не доаѓа топката до него зошто Ди Марија и уште кој беше еднаш не запазив ја праќаат топката напамет напред.Не дека го правдам нешто ама Икарди не е играч што сам ќе создаде нешто, него треба да му подадат/наместат, сеедно. Ди Марија е убедливо најслаб на терен, се што пипна поеба, дно дна, уште па и празен гол утна. Уште поголем проблем е теренот, не може нормална игра да се воспостави.
Icardi da igra za City ke se rasturi od golovi... pozadi nego De Bryjne i gundogan ke go ranat so topki.m klasicen target man e icardiНе дека го правдам нешто ама Икарди не е играч што сам ќе создаде нешто, него треба да му подадат/наместат, сеедно. Ди Марија е убедливо најслаб на терен, се што пипна поеба, дно дна, уште па и празен гол утна. Уште поголем проблем е теренот, не може нормална игра да се воспостави.
За жал Челзи.Siti osvaja