UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Нема тука забава и заебанции...видете шо му се случва на Милан или Арсенал...дно клубови со голема историја и реноме...посебно Милан кој не постојат на мапата и децата за 10 години ќе се чудат кога ќе му се кажи дека некоја екипа од Италија има 7 титули во ЛШ и нема да ја знаат која е....или ќе ги уништиш или ќе те уништат...суров спорт е фудбалот.
nesto nalik Inter sto nekad davno 2010 osvoile Seria A... Koga se rodile tie 10 godisni decinja :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
@Трибиани Арсенал барем 8 не прими за разлика од твоиве, цел живот јадеш бурек за Арсенал( не дека не заслужиле) ама ти и кога треба и кога не треба имаш нешто да кажиш на сметка на Арсенал, е сега го пробавте и вие

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
@Syn на нож ќе е дочекан Покетино, ептен го мразат како бивш игрсч и тренер на Еспањол, кај поразот уште оваа вест им требаше вечерва, вријат :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Време е за албанец тренер.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
#PseJo?

Искрено срам и мене ме (ансу) фати, а не сум фан на Барса.. Али како што реков, нема причина зошто Баерн да не биде шампион.. Најдобри се моментално
Каква одлична досетка

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
@Syn на нож ќе е дочекан Покетино, ептен го мразат како бивш игрсч и тренер на Еспањол, кај поразот уште оваа вест им требаше вечерва, вријат :D
nema publika i onaka na stadioni hehe
a i da ima, golem kur, jakite navijaci na barsa, nisto strasno. Strasno ke e uste i mesi da si ide letovo, u toj slucaj rip barsa.

Член од
29 септември 2015
Мислења
254
Поени од реакции
337
Веројатно вирусов ги поматил сметкиве во Барселона.
Незнам дали се точни информациите кои ги прочитав неодамна дека клубот немал добиено финансии веќе неколку месеци и бил пред стечај.
Незнам колку е точно ова,

Мене вечерва ми делуваше како да играат Баерн и Силекс :unsure:

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Нема што да читам, не за 30 - за 120 минути имаат средина.

И Баерн си знаат дека немаат СРЕДИНА за да држат топка 30тина минути. Подобро нападни си и полни мрежа.
Сфаќаш што сакам да кажам така?
Не кажав дека НЕМААТ баерн добра средина, туку дека немаат средина којашто ќе ДРЖИ топка 30тина минути. Баерн има одличен напаѓачки фудбал, доминираат 120 минути без проблем, ама задржувањето топка и „тупење“ на нивна половина или средина на терен едноставно не им прилега, не е нивен стил. Средината нивна не е за таков стил на игра.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Тогаш грешка ги гледаш работите, зошто побогу само средината би држела топка во 2020 година?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom