I ovoj Sanabria, nekako mnogu hajpnat.Што сеа средината на ПСЖ, нели супер трансфери беа Ерера и Гана?
Аталанта за ПСЖ е Тангстин, или Волфрам.A Аталанта демек не е пластика?
Муабетот ми е дека лесно е сега да се оценува, кога ги потпишаа оние играчи беа ословувани како супер трансфери. Ерера им е ставен на 350,000 неделноI ovoj Sanabria, nekako mnogu hajpnat.
Lesno e zosto, Sega naletuvaat na poseriozen protiv, za razlika od prvenstvoto vo koe se setaat i deluvaat seriozni igraci. Bratot mesto u Kina mu se pogodilo u Psg za taa plata.Муабетот ми е дека лесно е сега да се оценува, кога ги потпишаа оние играчи беа ословувани како супер трансфери. Ерера им е ставен на 350,000 неделнопо падни стани играч здравје.
Ја Ерера заборавив дека постои, сосема заборавив дека отиде во ПСЖ. Гледам сезонава само 6 утакмици изиграл, изгледа ептен добар еШто сеа средината на ПСЖ, нели супер трансфери беа Ерера и Гана?
И тоа што го изигра мислам дека како бек му е изиграноЈа Ерера заборавив дека постои, сосема заборавив дека отиде во ПСЖ. Гледам сезонава само 6 утакмици изиграл, изгледа ептен добар е