UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Бускец излеа да добие втор жолт треба да убие двајца играчи од јунајтед, да ја земе топката со рака и да даде гол па на вар ќе разгледвет...

Не ВАР, Господ да се симне да суди не помага против овие, гомно од екипа све да ви ебам

За Busquets одма пишавте, а Shaw играње со рака?
Бускетс има веќе три фаули направено ако не се лажам, знам дека не значи одма после жолтиот ако бидне фаул да добие втор жолт ама признајте дека ја претера.

Ама без разлика, Јунајтед игра безидејно вака, да видиме што ќе донесе Марсијал

Јуве не излезе од свој шеснаесетник цело второ полувреме.

Што е ова бе, Викторија? Од шеснаесетник 10мин не можат да излезат, а не па половина да поминат.

За Busquets одма пишавте, а Shaw играње со рака?
Еве јас ќе пишам. Црвен за Шо и пенал за Барса.
Со сила се праиш слеп. Врска немаа ситуациите една сондруга. Бускец играше со рака, високо крената, не беше од непосредна близина, на топка што идеше накај шеснаесетник, а Шо играше со рака, на средина, при шутната топка на само метар од него и раката му беше доле спуштена скоро до тело, значи у природна позиција.

Леле за што му даде жолт на Лингард. (y)

Секогаш имало жалопојки од Челзи и Арсенал, ама навивачите на Јунајтед до сега не цимолеле за судски одлуки. Ова сега што го прават поединци е смешно.

Лелел гнасо смрдлива све ти ебам, 32 годишен маж вака да глуми и да паѓа во агонии дека бил удрен. Све најлошо за тебе ти ебам тоа забите штакорски.

Секогаш имало жалопојки од Челзи и Арсенал, ама навивачите на Јунајтед до сега не цимолеле за судски одлуки. Ова сега што го прават поединци е смешно.
A ova od suarez e da se skries od sram be, Busketc ebava majki od tepanje i ti ke kazuvas prikazni ovde

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Значи никој не ви го зема резултатот, подобри сте ви секоја смисла ама не знам која ви е потребата на пар очи слепи да се правите. Ако според вас не е бонус тоа што Бускетс уште е на терен тогаш не е проблемот до навивачите на другите екипи, до вас е.
За Алба и Суарез не коментирам, сигурна сум дека ни во женски фудбал нема онакви работи.

Кој и да беше Јувентиното што ќе се разочараше од све освен 2 победи против Ајакс, верувам дека е доста задоволен со нерешеново денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom