UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
oa demek e tim na koloto ahaha ,kae fekir koj go pobedi sity ,mesto nego ste klale pogba koj dal 2 gola proti labunista , i so e oaj lasik igral negde o bohemija a milner go unisti psg ,pereformansite na igrasite ne gi miram samo sto igrale dobro i postignale performans bitno e proti kogo igrale{inase mi falat buki na tastatura oti ke brsite sela nok deka ne snam da pisam
:pos::pos::pos::pos:

Каков пост мајко мила. Ај ако сакаш напиши го зборот „Врвца“ со твојата тастатура. :D

Прв пат слушам ова на некој да му фалат буквите од тастатурата, жити лебот не пишувај што е случено.

oa demek e tim na koloto ahaha ,kae fekir koj go pobedi sity ,mesto nego ste klale pogba koj dal 2 gola proti labunista , i so e oaj lasik igral negde o bohemija a milner go unisti psg ,pereformansite na igrasite ne gi miram samo sto igrale dobro i postignale performans bitno e proti kogo igrale{inase mi falat buki na tastatura oti ke brsite sela nok deka ne snam da pisam
:ROFLMAO:

Тимот на колото на фантази е ова.

mi tekna deka ke majtapite so da pram falat z, v i C ne mo2am kopi paste na sekoe[DOUBLEPOST=1537466637][/DOUBLEPOST]od sea 2=z, 4=C . 2a v ke baram predlog od forumd2iite
V вака можеш \/

Какво кодирање човече, Хаминг вода може да ти носи. [emoji2][emoji2][emoji2]

mi tekna deka ke majtapite so da pram falat z, v i C ne mo2am kopi paste na sekoe[DOUBLEPOST=1537466637][/DOUBLEPOST]od sea 2=z, 4=C . 2a v ke baram predlog od forumd2iite
До скоро ми фалеа w,e,s,2, . Имаш едно привремено решение, оди десен клик на toolbar долу , Тoolbars-->Touch Keyboard штиклирај, имаш виртуелна тастатура , сполај ти ;)

Рогањево е за чист црвен, не успеа да го искубе зашто има кратка коса Муриљо :)
Како бе не успеа... [emoji23]
5d7f4ec53e78b16a104af5237de3f73f.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom