UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Не дека некој ја глеа Порто - Ливерпул ама Ливерпул не излезе од половина, ужас. Срединава без Хендерсон во тим ни е ептен мртвила, нема кој топка да задржи повеќе од две секунди.

Каков gif момент од Покетино на крајов, трча накај тунел да влези пред да свирни полувреме судијата, застанува и се врти као „Шо мајка ти?“ и продолжжува да трча. :pos:

Баш сега отворив статистика, гледам Порто 15 шута начукале, ама секако решена е таа.

У секој случај баш ради ваквите утакмици на Пул кажав дека Клоп 100% ќе влезе претпазливо на Кам Ноу.. а крај краева, се знае дека крилата се најголемо оружје на Ливерпул и еве ги пак водат, претпоставувам по некоја убиствена контра со оглед на стрелецот и асистентот. :)

Сити е перфекција за гледање, ама овој Менди не можам да го поднесам, каков тромав играч, гној невиден, ми ја грди сликата за натпреваров вечерва.

ептен слаба одбраната на тотенхем, ако не затворат подобро во второ ќе одат јабана.........а имаат сила и капацитет да поминат понатаму, ич не му се плашат на шити со пеп

Фернандињо има жолт затоа не го игра или глуми лудило Пеп?

Сити е перфекција за гледање, ама овој Менди не можам да го поднесам, каков тромав играч, гној невиден, ми ја грди сликата за натпреваров вечерва.
Пред продавање е, Пеп веќе го изгубил трпението со него а кога пишував дека не бидува играч од ликот ме цитираа со смајлиња. Џабе талентот кога на тренинг не давал ни 2%.

Жално за Порто.. Греота е на ваква игра да нема ни гол.

Овој Агуеро увек шутирал на поблиската статива, ама никад не му ја фаќаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom