UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Ke me praite budala ama mislam deka Murinjo ke gi isfrli naftasive so negovaba antiigra...

Ако го дочека тој меч Мурињо.

Туку сега ќе го добиме ли одговорот на клучното форумско прашање-кој е поголем клуб Тотенхем или Борусиа Дортмунд, иако не знам зошто воопшто тоа е прашање.

Ke me praite budala ama mislam deka Murinjo ke gi isfrli naftasive so negovaba antiigra...
giphy.gif

Ако го дочека тој меч Мурињо.

Туку сега ќе го добиме ли одговорот на клучното форумско прашање-кој е поголем клуб Тотенхем или Борусиа Дортмунд, иако не знам зошто воопшто тоа е прашање.

Ќе го дочека, и вториот меч со ПСЖ у гости ќе му биде и последниот :icon_mrgr:

За Јунајтед да има шанса на твој двомеч ќе треба дга знае да ги искористи слабостите на ПСЖ во средина и дефанзива. Но Мурињо ќе се брани со 11 души и ќе поминат по еднаш Нејмар и Мбапе и ќе не сликаат. :)

Супер ждрепка за Барса и Сити, мислам без проблеми ќе минат натаму. А богами и Реал си помина добро. Колку и да сакам Ајакс да изненади мислам Реал е преискусен да испадне од нив.

Атлетико - Јуве гром утакмица. Јуве нема среќа со овие ждрепки па тоа е. Чоловци се најтешка опција за нив, може со еден гол да ги исфрлат. Ливерпул - Баерн по формата повеќе шанси им давам на Ливерпул ама ај да не зборам пред рака.

Јунајтед здраво ќе го окрка, има како паштети да ги отворат. Дортмунд фаворит за мене против кокошките. Рома пак имаа среќа, од толку опции баш Порто им се падна. Нека минат па ги чекаме во 1/4 финале.

Слаби се Јунајтед, мислам дека ПСЖ лесно ќе помине.
Не дека ПСЖ немаат слабости туку Јунајтед нема како да ги казнат, вчера ги гледав со Ливерпул и беше жалосно за гледање.

Инаку и за нокаут фазата важи терминот од 18:55 или сите мечеви почнуваат во 21 ч.?

Ок, јасно ми е мене дека Јунајтед се срање годинава и последниве години. Јасно ми е дека толку се лоши Јунајтед што фановиве на Јунајтед почнаа да се симнуваат на земја (кој би рекол дека ова некогаш ќе се случи) Јасно ми е дека Мурињо до сега требаше сто пати да биде отпуштен и јасно ми е дека Јунајтед и нема баш преквалитетен тим или самодоверба во тимот

Ама ги направивте Јунајтед како да се БАТЕ Борисов..

Сигурно нема да изгубат уверливо во двата меча... Мурињо знае да игра против вака офанзивни екипи. ПСЖ докажаа во групнава фаза и дека не се најуверлива екипа. Плус до 2019 кој знае што се ќе се случи...

Имаат шанса Јунајтед, апсолутно не знам зашто се отпишуваат така лесно. ПСЖ се фаворити, ама давање на 5-10 проценти шанса на Јунајтед е стварно потценување на Јунајтед (а богами и преценување на ПСЖ)

Тотенхем-Дортмунд, Јуве-Атлетико и Ливерпул- Баерн ќе бидат топ утакмици. Првава мислам ќе изобилува со голови ниту едните ниту другите незнаат да се бранат таман ќе гледаме убав фудбал. Сосема спротивно од овој меч ќе биде Јувентус-Атлетико, еден до два гола ќе го решат патникот понатаму. Енигма ќе е мечот Баерн-Ливерпул, како што спомна еден член првпат се среќавале во ЛШ, едниве играат отворен и брз фудбал али и Баерн си е Баерн така да тука би дал 50-50 :D.[DOUBLEPOST=1545056202][/DOUBLEPOST]
Барса барем 7 гола ќе им закачи на Лион во двомечот, а во зависност од околностите можда и повеќе.

Него време е 4оло да ги преебе лоповите и да ги пакува куферите накај Милано на крај на сезона. :icon_lol:
Незгодни знаат да бидат французиве, не би ги отпишал така лесно, видовме Сити како помина со нив. Можда ќе испаднат ама ќе се намачи Барса памти ми го зборот :). И не е така јака оваа Барселона веќе. да имаша малце м**а Спалетот ваш и двата дуела против интер ќе беа неизвесни.

Незгодни знаат да бидат французиве, не би ги отпишал така лесно, видовме Сити како помина со нив. Можда ќе испаднат ама ќе се намачи Барса памти ми го зборот :). И не е така јака оваа Барселона веќе. да имаша малце м**а Спалетот ваш и двата дуела против интер ќе беа неизвесни.
Без Меси играа. :)

Каков Лион бе бегај, живи смешки се позади. Скоро 0% им се шансите во двомеч со Барса.
Него ако остане ваква ситуацијата јас не гледам како Баерн ќе го помине Ливерпул. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom