UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја не дека бегам од јаки противници, напротив, тоа се атрактивни мечеви, ама веќе досадно стана со Реал па и Тотенхем, иако за оваа година ќе решиме важно форумско прашања дали Тотенхем или Дортмунд е појак.

Интересно е што Шмелцер пред ждрепката изјави дека сака и други тимови да му се паднат а не само Реал или Тотенхем, ништо од тоа. :D

Иначе дали Дортмунд е топ10 тим е решено прашање, поред пред малце излезената УЕФА-листа Дортмунд е рангирана на 7мо место :cool:

Му се смееше на Буфон кога ја избра Барсa :LOL:

giphy.gif

Последно уредено:
Најголеми г'злаци се овие Манчестер.. Не може бе секад да имаат најлесна група..

Дилемата релација Буфон - Ноер разрешена така???

Како тоа мислиш разрешена?..моментално Ноер е повреден инаку кога си играше редовно пак беше најдобар голман во светот,или сметаш дека ако екипата на Буфон стигна до финале во ЛШ по автоматизам е подобар?

Модрич и Бејл се враќаат дома.:vozbud:

Зашто бе глупиве не напраат 2 термини за гледање и да се изнадледаме ко луѓе?
Бар во групнава фаза.

Како тоа мислиш разрешена?..моментално Ноер е повреден инаку кога си играше редовно пак беше најдобар голман во светот,или сметаш дека ако екипата на Буфон стигна до финале во ЛШ по автоматизам е подобар?

Bilo koj od niv sekoj bi go posakal da go ima vo klubot, edinstvena prednost Noer sto ja ima e sto e pomlad.

Прогноза:
Група А: Бенфика, Јунајтед;
Група Б: Бајерн, ПСЖ;
Група Ц: Челзи, Рома;
Група Д: Јувентус, Барселона;
Група Е: Севиља, Ливерпул;
Група Ф: Сити, Фејенурд;
Група Г: Монако, Бешикташ;
Група Х: Реал, Дортмунд :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop