UEFA Champions League 2017/18

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2012
Мислења
4.768
Поени од реакции
5.518
Битка за загноениот трон на ФК Интернационале

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.208
Е добро де едната реприза ќе си ја гледаш без да знаеш резултат одма откако ќе заврши првата. Јас така имам гледано кога има две јаки натпревари ист ден. Џабе ли @Ilumious ни даде линк за репризи на цели натпревари, емисии со хајлајтси и сл. :D
Како можеш у ера на интернет да не дознаеш резултат за некоја утакмица алал ти вера. :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Како можеш у ера на интернет да не дознаеш резултат за некоја утакмица алал ти вера. :D
Абе лесно, шо ти е чудно? На таа fullmatchesandshows одма откако завршуваа сите утакмици од ЛШ во 22:30 одма имаше закачени видеа снимки од целите натпревари. Пример ми завршува утакмицата шо ја гледам живо во 22:30 и одма пуштам реприза од втората јака утакмица. И нормално не се пуштам на фб, твитер и инстаграм нити се уклучувам тука на кајгана за тоа време за да не дознаам резултат. :D

D

depp

Гостин
#ComeOnYouSpurs
- Најинтересна, највозбудлива група ..
Шанса Тотенхем да покажат кој се и шо се !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Монако мислам дека лесно ќе ја помини групата,несериозни екипи според мене се Порто,Бешикташ и Лајпцих .

Дортмунд и Тотенхем clash of the titans:icon_lol: иако искрено нема нешто особено да решат овие дуели бидејќи Дортмунд секако е пред Тотенхем ако правиме било каква листа за успесите на овие два клубови,додека квалитативно односно играчки Тотенхем е подобра екипа моментално и лично сакам да испаднат побрзо од ЛШ за да се сконцентрираат во ПЛ бидејќи заслужуваат да станат шампиони по 50 годишно постење.

Фејнорд е интересна екипа само штета што му паднаа претешки противници иако тие беа во последен шешир па посекако ќе го јадеа стапот.

Спартак би требало да му направи проблеми на Севиља и Ливерпул па очекувам тука израмнета битка за првите две места.

Бенфика веројатно повторно ќе ја помини групната фаза .

Спортинг сакав по 100 години да ги гледаме во нокаут фазата ама од оваа перспектива е невозможна мисија.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.208
Порто несериозна екипа? :confused: Многу се јаки годинава, ги гледам првиве 2-3 кола во Португалија си мелат дечките. Не е исклучено и како први да завршат, не е Монако велесила па да ги рутинира групите и да завршува прв.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Порто несериозна екипа? :confused: Многу се јаки годинава, ги гледам првиве 2-3 кола во Португалија си мелат дечките. Не е исклучено и како први да завршат, не е Монако велесила па да ги рутинира групите и да завршува прв.
Премногу недисциплинирани се,Корона и Брахими се во некој Роналдо филм влезени и на никој не му подаваат додека Оливер Торес дечкото има талент и е добар играч ама и тој си има проблеми во главата..Марега и Абубакар се физички силни ѓупаци без некоја особена техника а бекој му се Телеш и Макси Переира :facepalm:..Бенфика е далеку поорганизирана и подобра екипа од Порто па не за џабе лесно ја освојуваат титулата секоја година и ја поминуваат групната фаза додека овие се мачат...Монако не се многу јаки ама имам такво претчуство дека ќе ја изрутинираат групата според противниците каде ќе му играат офанзивно и овие ќе ги торпедираат на полу-контри..Монако се опасна екипа кога се потценети ..ако му останат Лемар и Фабињо пак ќе бидат јаки

Член од
16 април 2014
Мислења
7.374
Поени од реакции
11.834
Спартак може да му направи проблеми на севиља и лив? Немој жити се

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Man U ko po obicaj so bosi ekipi, posleden put koa igraa so Basel ispadnaa po grupi. Spurs v Real i PSG - Bayern kje bidat jaki tekmi.

Ochekuem pojaka sezona na ekipite od podnebjeto kade e izmislen fudbalot. :coffee::вонзем:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Манчестер последен пат кога играше со Базел, Видиќ си ја сјеба кариерата, више никогаш не беше истиот играч по повредата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom