UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
40%:pos::pos::pos:

1/4 Максимум.
Ова е навивачко гласање а бидејки Јунајтед е со највеќе фанови на форумот , нормален е резултатот :D .
Пореално гледајки од Англија , тешко ! Јунајтед мислам сеуште нема капацитет за европска титула а Челзи нема ростер , за останатите ќе правиме муабет друг пат .
Мои фаворити за оваа година би биле Реал, Баерн , ПСЖ и Јувентус , баш по тој ред .

Другар за Јунајтед секоја година како освајаме, пошто зачестивме задње време :icon_mrgr: ми плаче како ни местеле групи, нокаут фази , дома/ гости , вруќи топчиња, ладни прсти и остало :))

Ја неверувам да се мести све поготово да го натераш Тоти и Жерард да вади прво топлите па ладните топчиња ,али ова веќе сумљиво е :icon_lol:

Ма се е наместено. На Јунајтед најлесни групи да им се паѓаат, на Реал најлесни противници во нокаут фаза, а на Барселона судиите да им помагаат. Прееска во кладилница слушнав.

Ливерпул - Севиља ќе даваат во среда на МРТ1 наместо Тотенхем - Дортмунд која ќе биде повеќе интересна

Кој ја фака германската ZDF да знае дека таму ќе пренесуваат Тотенхем - Дортмунд

Роналдо ќе игра или суспензијата му важи и за во ЛШ?
За фантази прашувам! :D

Вторник

Arena Sport 1 Manchester United - Basel
Arena Sport 2 Bayern - Anderlecht
Arena Sport 3 Barcelona - Juventus
Arena Sport 4 Roma - Atl. Madrid
Arena Sport 5 Celtic - PSG

Среда

Arena Sport 1 Feyenoord - Manchester City
Arena Sport 2 Porto - Besiktas
Arena Sport 3 Tottenham - Borussia Dortmund
Arena Sport 4 Leipzig - Monaco
Arena Sport 5 Real Madrid - Apoel

Фантази ке се игра?Нека ми напише некој код ако имате креирано лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom