- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.891
- Поени од реакции
- 116.216
Па не реков дека денес беше Нејмар добар, него општо мислев за неговата игра сезонава. Дека беше очај денес не би се сложил, ама секако ова му беше една од послабите партии годинава. И сам виде дека двајца го чуваа цело време и пак направи неколку мега јаки акции кои ги усра Мбапе скапаниот.Ама ако не им дозволиш го јадат немиен како денеска.
Дај уозбили се Нејмар беше очај денеска. Освен една акција со Мбапе у прво глава не крена. После пробуваше нешто демек болки иам, повреден сум, не сум спремен баш. За 222 милиона играч чиста мизерија. Рибери е тешка геријатрија за него и неможам да го глеам више али денес мушки дае све од себе и изигра многу поише него ли што изигра Нејмар. Добро реално Нејмар и толку простор имаше.
Типична Емери текма. Пукни го најјакиот состав што го имаш у напад и они некако ќе се снајдат. Али попи шамарче од швабата наша на клупа.
Иначе се слагам дека Емери е најслабата алка во тимов и не би ме чудело Мурџо да слета во Париз идното лето, се погласни се шпекулациите за тоа.