UEFA Champions League 2017/18

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Е сега им го откри утрешниот наслов во Македонски Спорт:LOL:
Денес изигра маестрална утакмица...сигурно ќе има гласини за во некој клуб во Јануари или летово ако продолжи вака да игра.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Рома играње машки фудбал бе (y) Лекција по фудбал беше ова за енглезиве, ги издоминираа за сите пари. Вака сигурно да игра Рома во ЛШ против квалитетен противник барем за мене е изненадување. Уште во Лондон покажаа дека моментално се далеку подобра екипа од Челзи само што примија 3 лесни голови, а денес Челзи со поразов од 3:0 може да биде презадоволен.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.935
Поени од реакции
30.923
Рома играње машки фудбал бе (y) Лекција по фудбал беше ова за енглезиве, ги издоминираа за сите пари. Вака сигурно да игра Рома во ЛШ против квалитетен противник барем за мене е изненадување. Уште во Лондон покажаа дека моментално се далеку подобра екипа од Челзи само што примија 3 лесни голови, а денес Челзи со поразов од 3:0 може да биде презадоволен.
Ќе им дојде Кротоне ќе ги спушти на земја :coffee:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ќе им дојде Кротоне ќе ги спушти на земја :coffee:
Toa e усвари најјакото. :D Во Серија А добиваат утакмици со по 1:0 (од прекини), а на Челзи во две утакмици им пикнаа 6 комада. Јес да Челзи делува крајно несигурно на терен, но фер е да се признае дека и римјаниве одиграа максимално паметно.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Барем Канте да го гледаше... :oops:

Што ќе го гледа. Такви како него, има мал милион. Секое второ црнче од било кој тим на светов, ја завршува неговата ,,само трчај" работа - ко од шала. Ете, се виде денес неговиот импакт. А и многупати низ сезонава. :icon_lol:

* ама затоа го виде Алонсо и неговиот балетски ,,газам на облаци" трк. Јас да го видам тоа во живо, би умрел среќен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.936
Поени од реакции
116.415
Контехехехеехехеехехе тактичарот јак и гуруто за ЛШ. :pos: Цела среќа Атлетико на Чоло се мизерија иначе немаше групи да пројдат.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.377
Поени од реакции
43.190
Не е до Конте, исто ко и не е до Зидан реал што се мизерија сезонава, само ретко кога некој ја фрла на играчите вината, обично менаџерот го јаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom