- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.858
- Поени од реакции
- 10.230
Па значајни играчи ни се значиСекако, апсолутно исто ќе беше доколку против Барса/Баерн играше без сите тие![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Па значајни играчи ни се значиСекако, апсолутно исто ќе беше доколку против Барса/Баерн играше без сите тие![]()
Најголема превара од мислење на форумов....Додека Пеп беше/е во Баеен и Сити, Мурињо беше/е во Челзи и Јунајтед. Ни таму ни таму, Мурињо нема ни приближно квалитетен ростер на играчи ко Пеп Цреп ГвардиЛОЛа. Терање инат е брат ти ова шо идеш против сите нормални мислења.
Таман мислиш Гвардиола се опаметил и почнал да игра нормален фудбал ете ти го со "филозофија" и безвезно менување на улогите на играчите.
Збориме за човек кој сака голманот да му биде активен пасер. Овој да знае дека у ракомет моеш да го менуваш голманот у напад со друг играч одма ќе смени спорт. Најголемата превара од тренер во модерниот фудбал.
Поинтересен натпревар е Тотенхем-Леверкузен.Тотенхем - Баер Леверкузен пренос у среда, а у таа среда најјак дуел е Јувентус - Лион........ GGWP МТВ
Големи јајца ако е најизрамнет дуел.
50-50 сум субјкетивно и објективно![]()
Aбе јас прочитав дека Тотнем нема на стадионот свој да го игра мечот.. А каде што како, дали со публика или без, не знам..Тотенхем - Баер Леверкузен пренос у среда, а у таа среда најјак дуел е Јувентус - Лион........ GGWP МТВ
Големи јајца ако е најизрамнет дуел.
50-50 сум субјкетивно и објективно![]()
Сладолед, на Вембли играат ЛШ цела сезона зошто имале навала за сезонски влезници и да им излезат во пресрет на навивачите.Aбе јас прочитав дека Тотнем нема на стадионот свој да го игра мечот.. А каде што како, дали со публика или без, не знам..
Во превод, како и што погоре напишав, ова е најинтересниот натпревар од Среда, и пренос од Вембли одамна немало на МРТ.Сладолед, на Вембли играат ЛШ цела сезона зошто имале навала за сезонски влезници и да им излезат во пресрет на навивачите.
ммммммм епа не знаев...Сладолед, на Вембли играат ЛШ цела сезона зошто имале навала за сезонски влезници и да им излезат во пресрет на навивачите.
Во право си не е мерило мечот пред 2 недели. Барса беа очајни и се во слаба форма моментално, тоа што Гвардиола им зел посед во првото полувреме не е нешто за фалење, со оглед на тоа дека е тренер на најбогатиот клуб во светот. За ова може да се фали Рајо на Пако Хемез. Браво, да беше воден од Анчелоти ќе ја избацеше во аут топката и чао пријатно. Вината околу ризичните пасови, пасовите на голманот а ла Чави и глупиот црвен картон е во тренерот. Не може да биде фален за тики-таката, а за грешките кои произлегуваат од таа филозофија да им се префрла на играчите. Секако уште е рано да се оценува неговата работа, и јас мислам дека ќе земе ПЛ, иако би сакал тоа да биде Клоп.Најсмешни ми се овие што го деградираат Гвардиола..демек Сити изгуби 4-0 па ајде не чинел..успехот на еден менаџер или играч се гледа долгорочно, а не за еден натпревар..Гвардиола реално ја прочита Барселона и добро ја постави играта,тоа беше евидентно во првото полувреме каде Сити беа поопасни и пресингот резултираше со полушанси за гол.
Во второто полувреме после црвениот на Браво се си еба мајката и то е то.
И како што напиша Бјанконеро од шо мајка да се докажува во некој послаб клуб кога веќе си има изградено реноме?..тоа вие исто кога пишевте за Меси да оди во Англија за да докажел дека е најдобар играч а всушност ниту еден клуб во Англија не е на нивото на Барселона..не е будала да се спушти од коњ на магаре за да му докажи на некојси хејтери од интернет..чоекот си има име и титули зад него што е најбитно.[DOUBLEPOST=1476915413][/DOUBLEPOST]
Не знам дали си сериозен или играш мајтап ама Манчестер Сити како екипа игра препородено откако тој дојде на клупата и делуваат многу сериозно,веднаш се почуствува разлика дека токму Гвардиола е на клупата и тоа ќе си видиш по самите резултати на крајот на годината каде 100% сум сигурен дека ќе освојат ПЛ, освен ако не му се случат триста пиздарии со повреди.
затоа што вчера се вракаше саатот , а таму не се вракаОти почнува порано Бешикташ утре?
Супер иначе шо е така.