Znam deka u edna od situaciite se odbivase topkata. Mozda beshe pri slobodniot na Mesi koj go spomena.Значи кога е Барса во прашање се одби токата, се удри вака така, а Маскерано иначе нарочно ја фати враце при клизачи, тоа е таа селективност.
Јас фудбал не гледам со години ниту планирам да гледам (оваа сосем случајно ја фатив), причини наведени во погорниот пост.
После вакво нешто, подобро што ќе престанеш да гледаш фудбал.
Многу понечисти пенали биле осудени од овај. Контакт и со лакто и со колено на нога.
Зошто претеруваш со постовите? После ваков подвиг, како фан на Барселона радувај се, слави, запали цигара, испиј 3 пива, заебавај се, ама вакви постови... Зошто? Тотално непотребно.Вашите посрани тимчиња никогаш нема да направат ни 1% од ова, затоа патете хахаххахаххахах
https://www.trollfootball.me/videos/view/di-maria-potential-penalty-call-84min
Пиша некој на темава, зошто се држел за врат и за нога...еве во ХД фрејм по фрејм нека гледаат ако сакат. Прв бев да кажам дека беше дајв, и веројатно сеуште претера со падот ама контакт и со рака и во нога...пеналов не е спорен, ма колку и да сум пристрасен.Многу понечисти пенали биле осудени од овај. Контакт и со лакто и со колено на нога.
Брат помина утакмицата џабе постираш...мислам не треба на никој да докажуваш нешто што цел свет го виде.https://www.trollfootball.me/videos/view/di-maria-potential-penalty-call-84min
Мислев дека Ди Мариа промаши, ама еве Масче има доблест да си признае, за ова директен црвен се добива
Види, ја се израдував за нив што пројдоа, пред се ради приступот, иако се најголеми ривали на Реал, ама некои ситуации кои не сум ги заприметил продолжуваат да се повторуваат. Една од најбитните причини зошто Реал нема титула задњи години.Брат помина утакмицата џабе постираш...мислам не треба на никој да докажуваш нешто што цел свет го виде.
Животот иде напред навивачите на Челзи уште памтат како испаднаа, оние на Интер како поминаа ќе памтат и овие на ПСЖ. Побогу Марадона со рака ја заби и се гордее со тој гол ти тука за 2-3 пенали правиш муабет.
Тоа со Челзи беше ТЕШКА кражба, ова денес ни 20% не беше ко таа утакмица...Na strana i luzerskiot i pichkarski pristap na gluperdite od PSG, na strana i nedosudeniot penal koga Maskerano igrashe so raka u 16-rac.
Ova e krazhba na vekot, zaedno so toa polufinale Chelsea - Barcelona 2009ta.
Chestitki!
Ич да не се секираш оваа година наместени сме да добиеме ние (според навивачи на Барса) ќе се познаатВиди, ја се израдував за нив што пројдоа, пред се ради приступот, иако се најголеми ривали на Реал, ама некои ситуации кои не сум ги заприметил продолжуваат да се повторуваат. Една од најбитните причини зошто Реал нема титула задњи години.