UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Кој си бе ти Емери да губиш 6-1 сеа шо к.роф за Венгер да протестирам, дојди ти барем сега еби ни све до крај кило масло има да ти исцедиме од таа шишката мрсна :D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.949
Поени од реакции
30.962
Аман бе вие поминала Барса поминала...секако ќе испадне наредно коло го искористија џокерот :pos:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Значи кога е Барса во прашање се одби токата, се удри вака така, а Маскерано иначе нарочно ја фати враце при клизачи, тоа е таа селективност.
Znam deka u edna od situaciite se odbivase topkata. Mozda beshe pri slobodniot na Mesi koj go spomena.

Член од
23 ноември 2016
Мислења
31
Поени од реакции
15
:facepalm::facepalm::facepalm:
После вакво нешто, подобро што ќе престанеш да гледаш фудбал.
Јас фудбал не гледам со години ниту планирам да гледам (оваа сосем случајно ја фатив), причини наведени во погорниот пост.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Вашите посрани тимчиња никогаш нема да направат ни 1% од ова, затоа патете хахаххахаххахах
Зошто претеруваш со постовите? После ваков подвиг, како фан на Барселона радувај се, слави, запали цигара, испиј 3 пива, заебавај се, ама вакви постови... Зошто? Тотално непотребно.
Затоа после сите коментираат за тоа какви фанови има Барселона, заради вакви постови се тие стереотипи.
Chill out :)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.882
Поени од реакции
10.416
Многу понечисти пенали биле осудени од овај. Контакт и со лакто и со колено на нога.
Пиша некој на темава, зошто се држел за врат и за нога...еве во ХД фрејм по фрејм нека гледаат ако сакат. Прв бев да кажам дека беше дајв, и веројатно сеуште претера со падот ама контакт и со рака и во нога...пеналов не е спорен, ма колку и да сум пристрасен.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Никој нема да памти за 10 години дали биле пенали, дали го допрела топката, дали со коленото или со бутот бил фаул. Резултатот кој е историски ќе остане запаметен.

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.949
Поени од реакции
30.962
https://www.trollfootball.me/videos/view/di-maria-potential-penalty-call-84min

Мислев дека Ди Мариа промаши, ама еве Масче има доблест да си признае, за ова директен црвен се добива
Брат помина утакмицата џабе постираш...мислам не треба на никој да докажуваш нешто што цел свет го виде.
Животот иде напред навивачите на Челзи уште памтат како испаднаа, оние на Интер како поминаа ќе памтат и овие на ПСЖ. Побогу Марадона со рака ја заби и се гордее со тој гол ти тука за 2-3 пенали правиш муабет.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Ремунтада!!! Вечер за историја беше ова, уште не можам да си поверувам, еј... Иако бев еден од ретките на форумов кој имаше мал оптимизам. Реков и ќе речам, ова го може само Барселона. :cuc:

Секогаш кога ќе ми текнеше на голот на Иниеста против Челзи во 2009 си викав дека никогаш веќе нема толку да се израдувам на гол. Е вечерва пак го осетив тоа чувство. Алал да ти е Сержи Роберто, ногата да ти се позлати.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Брат помина утакмицата џабе постираш...мислам не треба на никој да докажуваш нешто што цел свет го виде.
Животот иде напред навивачите на Челзи уште памтат како испаднаа, оние на Интер како поминаа ќе памтат и овие на ПСЖ. Побогу Марадона со рака ја заби и се гордее со тој гол ти тука за 2-3 пенали правиш муабет.
Види, ја се израдував за нив што пројдоа, пред се ради приступот, иако се најголеми ривали на Реал, ама некои ситуации кои не сум ги заприметил продолжуваат да се повторуваат. Една од најбитните причини зошто Реал нема титула задњи години.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Лигушов Ди Марија што јадеше гоВна и после првата утакмица, посветува победи на Реал, а сега на сред утакмица со прст на уста :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Na strana i luzerskiot i pichkarski pristap na gluperdite od PSG, na strana i nedosudeniot penal koga Maskerano igrashe so raka u 16-rac.

Ova e krazhba na vekot, zaedno so toa polufinale Chelsea - Barcelona 2009ta.

Chestitki!
Тоа со Челзи беше ТЕШКА кражба, ова денес ни 20% не беше ко таа утакмица...

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.949
Поени од реакции
30.962
Види, ја се израдував за нив што пројдоа, пред се ради приступот, иако се најголеми ривали на Реал, ама некои ситуации кои не сум ги заприметил продолжуваат да се повторуваат. Една од најбитните причини зошто Реал нема титула задњи години.
Ич да не се секираш оваа година наместени сме да добиеме ние (според навивачи на Барса) ќе се познаат :)
Така да олабави од кајгана, дојди си за трансфер рокот ќе фрламе пари по Обамејанг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom