Конечно еден пореален коментар.Честито од срце.Беше пенал тоа врз Суарез? Секако не, не сме слепи. Ама треба да плачеме сега? Дај не заебавајте, не беше 1-0 со пеналов, 6-1 беше. 4 - 0 не растурија првата, гол в гости ни дадоа и пак испаднаа. И на Барса сезонава гол 3 метри внатре во голот не и признаа, во лигата изгубија десетици бодови по судиски грешки против нив. Гледам останатите во лигата плачат заради тоа. Најголем камбек во историјата, денес ако не симне човек капа незнам кога.
Ова им е трет пенал околу 90 та минута сезонава, у ла лига имаат два против Валенсија и Леганес сега потазе. Да пратиш секоја недела Ла Лига и нема толку криминална да ти изгледа утакмицава.Преидиотски ми се овие муабети со местењето на барса или уефалона. Не само денес туку одсекогаш.
Кој глеа нфл тотално исто би ги споредил со пејтриотс.
Небулозно е да веруваш дека некој 20 години ги мести. Мое објаснување е дека фудбалски барса во секој меч е толку активна и толку често е во противничкиот шеснаесетник шо секогаш има барем 5-6 дискутабилни контакти, шо со рака шо фаули. Едноставно им се враќа, за вложеното, најдобар пресинг во историјата на фудбалот играат. Да не беше меси како преебан на терен, утакмицата ќе беше решена 50та минута. Просто не знам(не ја гледав утакмицата во Париз) како овие умрени играчи успеале да му турнат 4 гола на барса и тотално да ја надиграат.
Веројатно на утакмици на кои има 70 % посед и уште 5-6 дискутабилни ситуации во шеснаесетникот.Ова им е трет пенал околу 90 та минута сезонава, у ла лига имаат два против Валенсија и Леганес сега потазе. Да пратиш секоја недела Ла Лига и нема толку криминална да ти изгледа утакмицава.
оваа енергија за одличен хумор би ти препорачал да ја пренасочиш во Динамо КиевОвие Барса се толку шупачка екипа што ако беа корисник на Кајгана форумот ќе беа dragonsky...
има и по 5-6 дискутабилни обиди за глума, манипулација со судијата, изнудување на црвен картон.Преидиотски ми се овие муабети со местењето на барса или уефалона. Не само денес туку одсекогаш.
Кој глеа нфл тотално исто би ги споредил со пејтриотс.
Небулозно е да веруваш дека некој 20 години ги мести. Мое објаснување е дека фудбалски барса во секој меч е толку активна и толку често е во противничкиот шеснаесетник шо секогаш има барем 5-6 дискутабилни контакти, шо со рака шо фаули. Едноставно им се враќа, за вложеното, најдобар пресинг во историјата на фудбалот играат. Да не беше меси како преебан на терен, утакмицата ќе беше решена 50та минута. Просто не знам(не ја гледав утакмицата во Париз) како овие умрени играчи успеале да му турнат 4 гола на барса и тотално да ја надиграат.
Друже не ме смеј, што е дискутабилно у вториот пенал, дискутабилно е што Суарез не доби втор жолт за глума? Како и да е, ја пак ќе повторам, машки изиграа, фрлија све на една карта и со малку поголема помош од судијата успејаа. Кај мене многу полошо светло оставија Емери и ПСЖ, тој е впечатокот јбг. Како и да е, карма дава, карма и зема. Ја лично ко фан на Реал сум среќен што поминаа и нема да можат да се фокусираат само на лигата.Веројатно на утакмици на кои има 70 % посед и уште 5-6 дискутабилни ситуации во шеснаесетникот.
Збориме за сите пенали и голови од офсајди за Барса сезонава? Или пак главниот контрааргумент ќе биде што не бил признат голот против Бетис а топката пола метро ја поминала линијата?Колку salty фаци држи форумов, еден ебан непостоечки пенал е оправдување за мелтдаунот што им се задеси на гревоиве, шо е со уткине на Кавани и Ди Марија??
се на се Барса севкупно не заслужи пролаз даље, ПСЖ прикажа поконкретен фудбал во првата средба али то е