- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
Му ги потековте јајцата на Торес тука искрено, арно шо напрај црвен инаку како глувци ќе се криевте.
Само да се брчело, искусен бил глуп бил вакво таков, судијата вчера излезе од колосек со жолтите се размафта. Имаше фал ама можеше да помини со опомена а не 30 мин му дава црвен картон за обичен старт, ајд а беше шанса за гол, опасен старт ок дај му ама дури не се истркалат играчите ваши како топки не можат да живеат.
Еден куп полоши стартој видовме на натпреварто па не беа санкционирани ама ај да не се навраќаме бидна.
Нејмар ѓупакот цело време провоцираше играчи со та фацата згмечена и после плачи ко ќе го собери некој.[DOUBLEPOST=1459936139][/DOUBLEPOST]
Не читајте бе феил страни на фб
Само да се брчело, искусен бил глуп бил вакво таков, судијата вчера излезе од колосек со жолтите се размафта. Имаше фал ама можеше да помини со опомена а не 30 мин му дава црвен картон за обичен старт, ајд а беше шанса за гол, опасен старт ок дај му ама дури не се истркалат играчите ваши како топки не можат да живеат.
Еден куп полоши стартој видовме на натпреварто па не беа санкционирани ама ај да не се навраќаме бидна.
Нејмар ѓупакот цело време провоцираше играчи со та фацата згмечена и после плачи ко ќе го собери некој.[DOUBLEPOST=1459936139][/DOUBLEPOST]
http://www.skysports.com/football/n...elona-are-favoured-by-referees-after-red-cardFernando Torres (Atlético Madrid): "Znam da sam napravio dvije greške jer se za takve prekršaje obično i dobijaju žuti kartoni i iskreno mi je žao što sam iznevjerio svoje suigrače i navijače. Ovo je jedan od najgorih trenutaka u mojoj nogometnoj karijeri."
Шо разбираш ти бе, Тетекс и Бланко знаат.
Не читајте бе феил страни на фб