UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Му ги потековте јајцата на Торес тука искрено, арно шо напрај црвен инаку како глувци ќе се криевте.
Само да се брчело, искусен бил глуп бил вакво таков, судијата вчера излезе од колосек со жолтите се размафта. Имаше фал ама можеше да помини со опомена а не 30 мин му дава црвен картон за обичен старт, ајд а беше шанса за гол, опасен старт ок дај му ама дури не се истркалат играчите ваши како топки не можат да живеат.
Еден куп полоши стартој видовме на натпреварто па не беа санкционирани ама ај да не се навраќаме бидна.
Нејмар ѓупакот цело време провоцираше играчи со та фацата згмечена и после плачи ко ќе го собери некој.[DOUBLEPOST=1459936139][/DOUBLEPOST]
Fernando Torres (Atlético Madrid): "Znam da sam napravio dvije greške jer se za takve prekršaje obično i dobijaju žuti kartoni i iskreno mi je žao što sam iznevjerio svoje suigrače i navijače. Ovo je jedan od najgorih trenutaka u mojoj nogometnoj karijeri."

Шо разбираш ти бе, Тетекс и Бланко знаат.
http://www.skysports.com/football/n...elona-are-favoured-by-referees-after-red-card
Не читајте бе феил страни на фб :D

Можеше да му прогледа судијата низ прсти сепак е 1/4 финале и 35 минута од натпреварот, а на следниот старт што би го направил Торес тогаш да му даде втор жолт картон макар и за најмал фаул, ама тоа си е германска работа не е важно што и кој играат и битно ја упропасти утакмицата.
После некој ќе рече дека Барселона НЕ БИЛЕ ФАВОРИЗИРАНИ, се виде Атлетико во шише ги пикнаа како шо Реал го направи истото.

Каков куртон е Суарез, тоа не е хумано. На страна што е најдобар напаѓач во свет.

"UEFA worry about making us change shirts, but they didn't appoint a referee that is up to the level of the Champions League quarter-finals."
Сега ако случајно помини Атлетико понатаму ќе го казнат уште една утакмица за ова :ROFLMAO:

Мислам дека беше повреден пред мечов Караско па не сакаше Чоло да ризикува и да го држи цел меч на теренот, а и секако сакаше да сочува резултат. Машина е Караско, добар играч. Али нашиот човек Саул апе, истрча 3-4 контри у второ, онака апла шпринтови од 40-50 метри, али не можеше ништо покрај 3-4 играчи на Барселона. Каква играчина е Саул, дај го со се Чоло во Интер бем му тромајку.
Ти благодарам Стефан Бургос.

Значи како знај Чоло да мотивира играч то е страшно нешто, сите бевме скептици за кризите во дефанзивната линија на Атлетико поради повредите, па уште Лукас штопер ко го видов косата ми се крена ама нема бе ќе извај некој играч ќе го ископа и ќе го напрај да изгледа на терен како терминатор, пред црвениот стабилни назад ми се чини цел натпревар да кружеа Барса немаше гол да дат, какви чисти стартој на топка имаа, Лукас, Годин сите до еден на ниво.

Како што реков, нема победа на Барса да не е негирана на било кој начин од дежурни плачипички на форумот. Од Кадиз у трета лига , до финале на ЛШ против било кој. Нонстоп се наоѓа било каква дамка за да се оцрни успехот од фрустрирани фанови на клубови кои пателе од Барса. Можда ти не пратиш шпанско и гледаш пар утакмици на Барса во една сезона , али ние што пратиме нонстоп знаеме дека нема утакмица да не се јадат гомна. Само Барса е фаворизирана , само на Барса и судат непостоечки пенали/офсајди,прекршоци , и само Барса не е оштетена во ниедна прилика.

Некој што не прати фудбал , а ги чита срањава , ќе помисли сопственици на Барса се некои масони од највисок ранг.
Другар на фан на Јуве му објаснуваш како тоа другите секогаш наоѓаат дамки во успехот на Барса, а забораваш дека и на тимот за кој навива истото му се случува, дури и бетер би се осмелил да кажам :D

Нееднакво судење имаше на Барса-Атлетико, од крајната точна на Milky Way се гледаше дека ги фаворизираат педерчињата на Барса..

Значи како знај Чоло да мотивира играч то е страшно нешто, сите бевме скептици за кризите во дефанзивната линија на Атлетико поради повредите, па уште Лукас штопер ко го видов косата ми се крена ама нема бе ќе извај некој играч ќе го ископа и ќе го напрај да изгледа на терен како терминатор, пред црвениот стабилни назад ми се чини цел натпревар да кружеа Барса немаше гол да дат, какви чисти стартој на топка имаа, Лукас, Годин сите до еден на ниво.

Лукас лани и против Реал играше и не мрднаја Роналдовци, страшна утакмица одигра. Летово само на позајмица да се прати да се исчеличи.

Црвениот на Торес има и добра страна. Ќе биди одморен за 1/2-финале.:love:

И да, за следната очекувам кармата да им влези во шупак и правдата да биди задоволена!

Сношти гледав на срање снимка и никаде неможев да најдам забавена снимка од двата фаули на Торес. Значи треба да си страшна будала да кажеш дека овде нема два чисти жолти картони , факинг Торес си призна. И во двата наврати трче како да има 18 години и ниту една минута искуство у ЛШ. Каков идиот. :pos::pos:

Двата жолти картони се чисти како солза,,,,плус сите судии имаат добиено 3 нови директиви од Уефа за 2016......да не се дозволуват на голманот премногу да ја задржават топката кога е гол аут и да се предупредит на неговите 6 сек кога ја држит во раце,удар со лакт и поставување лакт кон противнички играч (жолт ,црвен картон) и трето опколување на судијата од неколку играчи да се казнуват со жолти картони,секако најагресивните.

Двата жолти картони се чисти како солза,,,,плус сите судии имаат добиено 3 нови директиви од Уефа за 2016......да не се дозволуват на голманот премногу да ја задржават топката кога е гол аут и да се предупредит на неговите 6 сек кога ја држит во раце,удар со лакт и поставување лакт кон противнички играч (жолт ,црвен картон) и трето опколување на судијата од неколку играчи да се казнуват со жолти картони,секако најагресивните.
Заборавиле уште за клоцање директива да пуштат...:icon_lol:

Барселона е најфаворизирана во ЛШ - противниците 30 пати завршувале со фудбалер помалку

Во оваа статистичка категорија, Барселона е убедливо на првото место. Втор е Баерн со 18 натпревари на кои противниците добивале црвен картон, а Реал и ПСВ се на делба на третата позиција со по 16. Од формирањето на Лигата на шампионите, само седуммина играчи на Барселона добиле црвен картон.

Прашањето е дали играч треба да има тешки последици по физичко здравје при намерен старт за да на фарсаш му биде покажан црвен? Или боље прашано што треба фарсаш да направи за да добие црвен? Еве вчера Суарез маваше и боксови и клоци ама ете судијата не видел, шта чеш...

Да кажеше дека противниците на Астана добиле најмногу црвени картони ќе беше чудно. А да кажеш дека противниците на најдобрата екипа во светот во моментот и екипа што игра технички најсовршен фудбал добиле најмногу црвени картони, не само што не е чудно, туку и логично. Фудбалерите на Барса јадат најмногу ќотек од сите. Противниците некогаш не бираат средства како да ги сопрат. 95% од овие картони биле заслужени, ама не, мора за Барса да се јаде бурек секогаш...

Fernando Torres (Atlético Madrid): "Znam da sam napravio dvije greške jer se za takve prekršaje obično i dobijaju žuti kartoni i iskreno mi je žao što sam iznevjerio svoje suigrače i navijače. Ovo je jedan od najgorih trenutaka u mojoj nogometnoj karijeri."

Шо разбираш ти бе, Тетекс и Бланко знаат.
Да, уште свите овде да бевмо глупи и да веруевмо што измислил некој лопар на некоја фан клуб страна на Барса на фејсбук.

Нема врска. На некои и да им нацрташ, пак нема да разберат.
Така да, Барса е фаворизирана, ние како фанови сме среќни шо уште пред натпревар знаеме дека ќе победиме, пошо ако не ни оди, судиите ќе ни помогнат(поглупо од ова амин, СИТЕ судии од УЕФА добиваат наредба да ни помагаат), а вие другите, жал ми е за вас, ајде се надеваме оти за некоја година ќе ја сменат програмата УЕФА и ќе почнат некој друг тим да фаворизираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom