UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска со паровите во ждребов.
Барса многу лесно ќе го издоминира Атлетико,многу полесно од очекуваното. Ќе влезат доста мотивирани и ќе сакаат одмазда за 2014,додека Атлетико ми се чини дека игра послабо во куп мечевите каде се игра на резултат.
Реал ќе биде на големи маки против Волзбург. Волзбург поседува квалитет и тоа како да му наштети на Реал,додека Реал во ваква форма и со евентуелен пораз на Класико(кој додатно би го размрдал) верувам дека ќе биде во позиција дури и за отпаѓање.
ПСЖ лесно ќе го издоминира Сити,кој годинава е дури послаб од лани.Сити плус се бори за 4 позиција во Премиер додека ПСЖ е доста растеретен во првенството.
Баерн со Бенфика ќе се намачи но очекувам да се пласира во полуфиналето.

У финале нема фаворити..па макер и со Волзбугр да би играла барса
Чекај прво да видиме кој ќе му се падне на Волфсбург во полуфинале.

Во врска со паровите во ждребов.
Барса многу лесно ќе го издоминира Атлетико,многу полесно од очекуваното. Ќе влезат доста мотивирани и ќе сакаат одмазда за 2014,додека Атлетико ми се чини дека игра послабо во куп мечевите каде се игра на резултат.
Реал ќе биде на големи маки против Волзбург. Волзбург поседува квалитет и тоа како да му наштети на Реал,додека Реал во ваква форма и со евентуелен пораз на Класико(кој додатно би го размрдал) верувам дека ќе биде во позиција дури и за отпаѓање.
ПСЖ лесно ќе го издоминира Сити,кој годинава е дури послаб од лани.Сити плус се бори за 4 позиција во Премиер додека ПСЖ е доста растеретен во првенството.
Баерн со Бенфика ќе се намачи но очекувам да се пласира во полуфиналето.
Барса ако го издоминира Атлетико, а Реал и Баерн ако се мачат со Волфсбург и Бенфика ЛШ нема да има потреба ни да се доигрува.

Постот ти убива од субјективност.

Барса ако го издоминира Атлетико, а Реал и Баерн ако се мачат со Волфсбург и Бенфика ЛШ нема да има потреба ни да се доигрува.

Постот ти убива од субјективност.

Секако дека е субјективно мислење,но не и пристрасно :)
Според моменталнава форма на екипиве можеби преценувачко/потценувачки звучи,мене искрено така ме влече.
ЛШ е најнеизвесно натрпеварување така да,се е можно.

Премногу рано се паднаа Атлетико и Барса за да му дајме некоја шанса на Атлетико против валва моќна Барса, да беше полуфинале ии така и така ама ваква Барселона да испадни во 1/4 ноу веј.
Иако ќе гии намачи ептен, не си прајте филмој дека ќе се прошета Барса кај Атлетико, со два играчи помалце му се држеа во Ла Лига во ЛШ бетер ќе ги најди ама сепак ќе помини Барса.
Ако постои екипа која шо можи да му се спротистави во двомеч на Барса е токму Атлетико вервајте.
Само нападот на Чоло да биди на ниво во одбраната не ни се сомневам, барем интересен дуел ќе биди.

Секако дека е субјективно мислење,но не и пристрасно :)
Според моменталнава форма на екипиве можеби преценувачко/потценувачки звучи,мене искрено така ме влече.
ЛШ е најнеизвесно натрпеварување така да,се е можно.
Бенфика е супер тимче, ама максимум што може против Баерн е како Порто лани, да извади добар резултат на домашен терен. :) Волфсбург мислам дека прво нема доволно искуство за да помине преку Реал, а Атлетико и на двата дуели против Барса сезонава не беше лош. Не би ги отпишал искрено. :)

Од ко памтам Реал секоја година добива лесен противник во нокаут фаза, де Шахтјор, де Галатасарај, де Шалке само некој отепани му се паѓат.
Ова сезона можи немат добра форма ама ждребката топ, во групи со Шахтјор и Малме, 1/8 Рома која не знаеше кај тера до пред да превземи Спалети, сега Волфсбург абе ајде сречковци :D[DOUBLEPOST=1458322191][/DOUBLEPOST]Псж - Барса финале :cool:

Ждребот го направија во секоја фаза за да си ги местат натпреварите како нив им одговара. Атлетико ќе не понамачи малку, ама намерата да не сопрат нема да им успее :angel:

Од ко памтам Реал секоја година добива лесен противник во нокаут фаза, де Шахтјор, де Галатасарај, де Шалке само некој отепани му се паѓат.
Ова сезона можи немат добра форма ама ждребката топ, во групи со Шахтјор и Малме, 1/8 Рома која не знаеше кај тера до пред да превземи Спалети, сега Волфсбург абе ајде сречковци :D[DOUBLEPOST=1458322191][/DOUBLEPOST]Псж - Барса финале :cool:
За тепе по правило тимот што ќе го елиминира Челзи е финалист . Браво стефи .

За тепе по правило тимот што ќе го елиминира Челзи е финалист . Браво стефи .
Шо има врска Челзи, јас ни промил шанса не му дадов на Челзи со Псж ако ме читаште претходно.
Псж од самиот старт велам дека ако ја избегни Барселона во ждребот има големи шанси до финале.

Од сите Баерни што сум ги гледал последниве 20 години, овој е најјак. Штета што Барса се ванземаљци.
Така да баш би сакал да гледам вакво финале иако исходот е познат уште од лани. Секоја чест за Баерн, ама едноставно тоа е фудбалот.

Факинг Волфсбург ќе му се спротистави на Реал а Атлетико неможи против Барса. Незнам зошто го отпишувате толку лесно Атлетико, одиграа супер и покрај двата црвени против Барса. Атлетико и Баерн се единствените кои можат да и се спротистават на вонземската Барса моментално. Реал да им се паднеше сигурно ќе велевте дека шансите се подеднакви и за двата тима за влез во 1/2-финалето.:tapp: Неможам да ви читам поќе...:facepalm:

Премногу ги преувеличувате Барселона (а не дека не се) и после оп истите, ако не сите, барем поголем дел правите заебанции на нивна сметка. xD

Атлетико игра супер одбрана, и ме импресионираат, ако тие не успеат да победат против Барселона не знам кој. Овие Баерн во одбрана не ми се допаѓа како играат, ваљда би играле гол повеќе од противникот т.е отворено и двете екипи, али Барселона нападот шо се вика... во еден напад даваат два гола!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom