UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Кај Сити не е проблем нападот и средината, одбраната е проблем.
Со онаква криминална одбрана ќе го изедат од ПСЖ на велико, и да се врати Компани не е во добра форма.
Доста му беше на Сити дотука, за нив успех е 1/8 финале шо поминаа.

1934485_1742465759126966_287771099699425416_n.png
10351881_1742495749123967_7150825541418141384_n.jpg

Реал Мадрид - Волфзбург, 86 % .

ме интересира од кај ги најде баш 86...
ова по некоја сложена математичка форумула, интеграли, изводи, шредингерова равенка? по шо? :D

чисто информативно ако може...за 6ката ми е повеќе...ај 85 разбирам да кажеше,ама 86.....некако боде у очи :D

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Од секојпат енигма ми е било,коа влечат парови сега, и се кажува противникот кој е на првиот извлечен, и тука одма го дават спорскиот директор (кога ќе се извлече вториот) и одма зема пенкало тука,запишува нешто...
Као демек да не го заборави тимот што им се паднал?:eek:
Стратегија прави за мечот?:eek:
:facepalm:
Ваљда знае дека ќе биде у кадар па да се напраи паметен демек запишува нешто а уствари црта коцка и после ја бои. :D

Иначе сеа @Џони Вајсмилер ќе им даде предност на Волфсбург. :icon_lol:

Namestaljka!

UEFA ne sakaat tri spanski tima vo 1/2.Preocigledno bese.Infantino odma pocna da mesti ccc.[DOUBLEPOST=1458305927][/DOUBLEPOST]Barca i Bayern na 5-ti,seicite i Sreal na 6-ti.

PSG 1,7 prosecen koef. na domasen teren.:icon_lol:

Она што мене ми е најјако е тоа што паровите си паднаа по ист редослед како од најавната шпица.
Шпицата почна со Атлетико,Барселона,Баерн,Бенфика,Псж,Ман.Сити, Реал па заврши со Волзбург.
Мене ова ми фати во очи,штета не можам да ја најдам најавната шпица на четвртфиналистите како и да е,доста сумливи се овие ждребови.[DOUBLEPOST=1458311575][/DOUBLEPOST]
Еј, ајде си ќутам... Ама уште од сега си се смешкам. :)

Ќе ве јаде Лучо за доручек :)

Намештаљките не се од денес, ги има во секое можно извлекување години наназад.

И јас го имам мислењето дека Атлетико ќе ја расипа пак пресметката на Уефа за класико -финале..

Како ги вадите процентиве, со две непознати !?:ROFLMAO::ROFLMAO:

Барса и Баерн не се паднаа заедно, се надевам ни у полуфинале нема, а за другите курац ми пуца, Сакам епско финале као загревање пред ЕП.:cool:

Реално Јуве највише жали, посебно за ждрпкава на Баерн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom