- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199

п.с. Hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко беше да се предвиди.od koga si zamina ferguson mancester se dupka![]()
Дој на собиранката, Фроска ќе биде пијана со маица од Сити.
п.с. Hehe
А што ти значи ова
Манчини за Бенитез е Мурињо и Ферги во едно.Колку што знам, Интерашиве го хејтаат и Манчини, иако преслабо ги читам фанклубовите сезонавa може се сменило.
A реално он е најдобрата опција за Интер моментално и прав човек да им ја врати титулата во Калчо. Тој го прави уствари истото што и Ван Гал сака да го направи, со тесни резултати да освојува бодови. Е сеа он има и далеку помал притисок од Хитлерот.
Сумарум, не е лош чоек бе Манчини, далеку подобар избор од Мануел факинг Пелегрини за Ситијашите.![]()
Се слагам...али треба да се види дали е тоа само негова одговорност или е можда одговорноста и кај управата ако не успеала да донесе играчи со потребен квалитет кои ги барал или можда едноставно немало слободни опции..
Марисајл дојде на крај на последен ден од летото што кажува дека се барале солидни играчи до последен ден.
Имаа цело лето за да си таргетираат играчи, да си ги договорат и да ги уиграат.
Боље потенцијал од Лешоски е другаровЕден другар можеби најдобро ја опиша ситуацијата за Јунајтед со реченицава:
"Од Манчестер под водство на Фергусон, останата е само среќата"